Ahojte,odkedy mozem dat dietatu potraviny v ktorych je vajecny bielok? dakujem
od roka
Ahoj, ak si dietatku dala piskotu, tak uz bielok v skutocnosti papalo, piskoty obsahuju suseny a tie moj papa asi od pol roka. 🙂 Ja mam rocneho synceka a tento tyzden som vyskusala prvykrat prazenicku a velmi chutila 🙂
Ak dieťaťu začnete dávať napríklad vaječný bielok až od jedného roka, môže u neho alergia vzniknúť s väčšou pravdepodobnosťou, ako keď mu ho podáte už skôr. Ale ešte to treba dokázať. Samozrejme, rizikové potraviny nedávame deťom, ktoré majú ekzém od útleho detstva, ani deťom s astmou,“ vraví odborník.
http://www.imuno-alergo.sk/alergia-astma/moze-d...
tak kto sa v tom ma vyznat 😅
až po roku
no my uz tiez papame prazenicku a za par dni budeme mat rocik.ale moj najstarsi syn mal alergiu na bielok aj ked sme nikdy nevideli u neho nejake reakcie a dokonca sme mu davali vajicko normalne a ked boli dalsie vysledky uz nebol alergicky odrazu ale zas na mlieko co samotne mlieko nepije uz dlho ale iba s grankom a to raz za cas.a to nehovrim ze vysledky kde norma bola do 60 sme mali 8000 akej si hodnoty a odrazu sme mali nejakych 50 co sme vsetci boli prekvapeny aj ja aj alergologicka aj detska doktorka.
Ja som nevedela o alergii a malej som dala ked mala pol roka a uplne.ok ale kamoskyn skoncil.na koznom.tak.ako ake dieta
tak o roka mozes skusit