😉 😒 😲 Chcem poradit
ak mate dobru a kvalitnu vodu z vodovodu, tak od roka uz moze v pohodke
no podla toho kde bývate....ak bývaš niekde blizko fabrik tak by som to odložila....ak mate mestsku vodu tak tak isto...no ak mate svoju vodičku ...niekde z dediny z docela čistého lesika tak by som skusila...ale ja som prevarala malemu vodu až do dvoch rokov... 😀
My sme nikdy neprevarali...mame velmi kvalitnu vodu.
Mam filtracnu kanvicu. Z nej pije maly vodu bez prevarania od 10 mesiacov 😉
My byvame na dedine, mame vlastnu studnu, ale vodu z nej som nikdy nepila ani ja, hoci je pitna...ked, tak len ked bola prefiltrovana v kanvici Brita 😉 .....my kupujeme Lucku a nikdy som ju neprevarala (tu v ruzovej flasi) 😎
ahojte baby nie som proti vam ale aj vela opatrnosti skodi nic sa jej nestane ked jej das taku letnu vodu z vodovodu
my mame dobru vodu , tak pijeme vodu z vodovodu. 😉
moja zacala tak okolo 2 rokov pit vodu z vodovodu, nakolko dovtedy chcela len cajik. 😉
aj moja má rok a pije čistú vodu od 9 mesiaca, od 5 mesiaca nekupujeme dojčenskú vodu, mlieko som jej robila z vody z vodovodu, prevarila som...ako píšem, od 9 mesiaca jej nalejem vodičku z vodovodu rovno do pohára, alebo fľašky a pije, bývame v bytovke. 🙂
neprevaram tusim od deviatich mes.vodu na pitie davam priamo z vodovodu
ja som neprevárala od pol roka
ja som neprevarala od roka. dovtedy som synovi davala iba prevarenu vodičku. nekupovala som ziadne lucky ani nič podobne 😉
zalezi od vody, skus sa spytat vasej pediatricky, mohla by mat prehlad, aka je voda vo vasom regione.
my mame vybornu vodu, do pol roka som prevarala, od pol roka pije neprevarenu, dobre odtecenu studenu (ak je velmi studena, treba nechat chvilu postat pri izbovej teplote, urcite nepridavat vodu z tepleho kohutika)
moze ale zavisi to od kvality vody. my pouzivame filter a vodu neprevarame od 1 roka.
Voda kvalitná síce môže byť,. ale nikto nevie, čo sa do nej dostane,. keďprechádza tymi starými potrubiami bohužiaľ.. Ja dávam vodu z Brity a dojčensku stale eśte sj chvíľu prevarim. Už pomaly aj prevárať nebudem
mame kvalitnu vodu a od roka ju pijeme stale
ja som mojmu nikdy flaskovu neprevarala, a tu z vodovodu by som ani ja nevypila... u nas je smradlava a hneda