Ahojte myslím také tie Poháriky so slamkou alebo fľašky skôr kedy zacat dieta učiť rsp ako ? Malicka nám krásne pije caj mame pol roka tak som jej kúpila takúto fľašku na skúšku zatiaľ nevie ťahať cez slamku nejaké typy ? Flasa je od pol roka aby som zasa nedostala hate 😀
@tatiana234 ja som mojej takú fľašu kúpila ako 10mesacnej ani za toho pána sa nevedela naucit :D tento týždeň som jej ju znova dala a hrala sa snou ,pchala do úst a nakoniec zistila, že cez to ide aj voda hurá :D ale najskôr sa naučila cuckat kapsicku
Môj malý pil asi od desiateho mesiaca, pohral sa s ňou a asi zistil ako na to, nejak som to neučila
Kapsičky, alebo skúsiť tie obyčajne fľašky so sosakom. Mne napríklad dcéra ani nechcela piť z ničoho iného, jedine tie sosakove nekvapkajuce fľaše(Kubík, Jupik) mali úspech,dala som tam trochu čistej vody . Proste sa s nimi hrala, skúmala ich a potom zistila, ze cez to tečie aj niečo, ale musí ťahať 😆😆😆.. Prišla na ten princíp sama, neučil ju nikto, Mohla mať 7-8mesiacov vtedy.
V sobotu podľa YouTube tutorialu
nie je lepsie naucit pit len z pohara? pripada mi to praktickejsie, clovek sa nestane otrokom nejakeho typu uzaveru flase
Pomalicky skusat tie cucatkove kapsicky ked pochopi cuc potiahne aj flasku.niektore.deti to vedia uz polrocne niektore to nepochopia ani rocne.