Kedy a ako učiť piť cez slamku?

tatiana234
18. apr 2024

Ahojte myslím také tie Poháriky so slamkou alebo fľašky skôr kedy zacat dieta učiť rsp ako ? Malicka nám krásne pije caj mame pol roka tak som jej kúpila takúto fľašku na skúšku zatiaľ nevie ťahať cez slamku nejaké typy ? Flasa je od pol roka aby som zasa nedostala hate 😀

saxana000
18. apr 2024

Pomalicky skusat tie cucatkove kapsicky ked pochopi cuc potiahne aj flasku.niektore.deti to vedia uz polrocne niektore to nepochopia ani rocne.

gabriela2952
18. apr 2024

@tatiana234 ja som mojej takú fľašu kúpila ako 10mesacnej ani za toho pána sa nevedela naucit :D tento týždeň som jej ju znova dala a hrala sa snou ,pchala do úst a nakoniec zistila, že cez to ide aj voda hurá :D ale najskôr sa naučila cuckat kapsicku

lucia13022023
18. apr 2024

Môj malý pil asi od desiateho mesiaca, pohral sa s ňou a asi zistil ako na to, nejak som to neučila

jaskolka
18. apr 2024

Kapsičky, alebo skúsiť tie obyčajne fľašky so sosakom. Mne napríklad dcéra ani nechcela piť z ničoho iného, jedine tie sosakove nekvapkajuce fľaše(Kubík, Jupik) mali úspech,dala som tam trochu čistej vody . Proste sa s nimi hrala, skúmala ich a potom zistila, ze cez to tečie aj niečo, ale musí ťahať 😆😆😆.. Prišla na ten princíp sama, neučil ju nikto, Mohla mať 7-8mesiacov vtedy.

rezanka73
18. apr 2024

V sobotu podľa YouTube tutorialu

kika193
18. apr 2024

nie je lepsie naucit pit len z pohara? pripada mi to praktickejsie, clovek sa nestane otrokom nejakeho typu uzaveru flase