Ahojte mamičky. Zaujímalo by ma, odkedy ste začali svojim detičkám dávať špenát.
A ak by si niektorá našla trošku času,môže mi napísať aj nejaké typy aké kombinácie zeleninových príkrmov svojim detičkám varíte...máme 8mes. 🙂
(napr. mrkva-zemiak-mäsko...atd.) + či pridávate do toho aj ovsené vločky,cestoviny (bezvajecne samozrejme), ryžu.... 😉 DAKUJEM
Az po roku vsetky listove zelene zeleniny - spenat, salat a u nas aj nieco take co sa vola acelga co mi v prekladacii vyhodilo ako cviklu ale to su take zlene listy. Ono tie zelene listy akumuluju nejake chemicke svinstvo ktore tak male deti nevedia bud spracovat alebo vylucit - teraz si uz nepamatam ako to bolo ale urcite toho bude na nete napisane Kopec takze pri tvojom dietati by som este so spenat pockala
obsahuje dusicnany
@verronicka spenat som robila klasicky mrazeny, so zemiakovou kasou a zltkom asi od 8.mesiaca. kupovala som uz hotovy.
a co sa zeleniny tyka - miesala som vzdy 3 druhy - podla nalady, k tomu bud zemiak, cestovinu (pri starsom vajecnu, ma to nejako netrklo, pri mladsom bezvajecnu) alebo ryzu. vlocky nepouzivam, ale urcite mozes aj tie. nevidim dovod, preco nie. a 4x do tyzdna bolo k tomu maso - udusene na pare - pouzivala som vsetky druhy, ktore som dostala kupit. ale len chude - cize hov.svieckova, bravcova panenka, kralik, kuracie prsia, morka, jahnacie, telacie... kupovala som u masiara vzdy po 100g. sa na mne vzdy rehotal, ze take pidiporcie 😀 ale vedel, ze je to pre babatko. 100g som mala aj na 3 porcie zo zaciatku, potom na 2 a teraz mi to uz nestaci ani na 1 😉
dochucovala som bylinkami - pazitka, petrzlen, bazalka, rasca - co bolo po ruke 😉