Prosím poraďťe mi kde v Bratislave zoženiem sklenené strúhadlo. Ďakujem
jééj super otázka práve som nad tým rozmýšľala že či sa to dá zohnať normálne v domácich potrebách?
Ano myslim na jablcka 🙂
V Tescu a tychto supermarketoch som nic take nanasla... Jedine v znackovom kuchynskom obchode "keramicke struhadlo na cesnak a zazvor" - je to v podstate to iste, len sa to neda umyvat v umyvacke, ale za nehorazne peniaze.
Pozerala som aj internetove predajne a v Cechach ich je kopa...Lenze vacsinou neposielaju na Slovensko.
skus pozriet na mimibazare, alebo na babybazare.
Tam som nic nenasla :(
V domacich potrebach predsa 😉
Videla som ich aj Hypernove, pri sklenenych veciach.
myslím, že ide o to, aby ovocie nestrácalo vitamíny na tom kovovom ... a pre tento účel by myslím bolo dobré aj strúhadlo plastové 🙂
neskúšala som zohnať, ale myslím, že sú a ani to nebude drahé riešenie 😉
ahojte, tiez som chcela sklenene struhadlo, ale nenasla som. tak som si kupila plastove v kauflande za 1.5 eur 🙂
Dakujem za rady, skusim tu hypernovu a ked nie tak kupim aj to plastove!
Ja som mala sklenene struhadlo od mamy a dcerenka mi ho pri kuchynskej inventure treskla o dlazbu a rozletelo sa na milion kuskov 😖
hojte, u nas v samorine ich maju kopec v domacich potrebach, stoji okolo 4.80.. ak mate niekto zaujem, kupim, nakupovala som aj pre nase baby z temy.. do BA chodim, tak nie je problem 😉
Tak nakoniec som kupila umelohmotne, sklenene v hypernove uz nemali.
Ale dakujem za rady a Bezaz tebe za ochotu!
Ahojte u nas v Spiskej som ho nasla v jednej drogerii tak si ho kupim tam,ale myslim ze ho maju aj v domacich potrebach.
ja som videla ze ho predavaju na mmb
michaelka myslíš také na jabĺčka?