Kde nájdem zelovoc v Piešťanoch?

veronsk
20. aug 2012

ahojte, kde prosim vas baby najdem v piestanoch normalny zelovoc? potrebujem pre malu bataty (sladke zemiaky) a zatial som ich v tomto "uzasnom" meste nezohnala.... dik

chanel5
20. aug 2012

Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.Ja som ich zohnala v Bille. Zelovoc nepoznam , tiez ma potesi rada ci je v PN, nieco poriadne.

elise
20. aug 2012

tiež som ich videla v bile v auparku aj pri kocke, zelovoc je aj taká buda na nálepkovej ulici pri tom veľkom parkovisku.

zuzanocka
20. aug 2012

v bille ich mavaju aj na zilinskej..
inak zelovoc veru nie je.. asi len ten co pise elise-oproti "zubarom" ta buda.. ale ze by tam mali bohvieaky vyber...😝 a este mi napadlo,ze pri tescu maju teraz rozlozeny velky stan s ovocim a zeleninou, mozno aj tam.. alebo skusit planex 🙂

zuzidr
20. aug 2012

zelovoc je na pešej zone ako je "kopány" v tých obchodíkoch, majú tam aj exotické ovocia a kopu iného, možno aj bataty budú mať...ale tiež by som skúsila v bille alebo v kauflande 🙂

evitka82
20. aug 2012

ja som z Brezna neporadím ti ale slovo ZELOVOC je tak úúúúúžasnéééé 😀 😀 😀 😀 hned som si spomenula na časy dávno minulé.he he

dominika147
20. aug 2012

zelovoc pri parkovisku oproti zubarom je zrusený....dnes som ssi vsimla prave 😒

jasminka7
20. aug 2012

V Bratislave ich mavaju v Kauflande, tak by sa dalo predpokladat, ze aj v Piestanoch.

A preco pises, ze Piestany su "uzasne" mesto? Ja ho povazujem za jedno z najprijemnejsich v Slovensku -- relativne pokojne, vela zelene, parkov, Kupelny ostrov a zase nie je to uplny zapadakov...