Kde kúpim poťah na stoličku Peg Pérego?

zuzulik236
22. feb 2015

ahojte maminky vie mi niektora poradit kde kupim novy potah na stolicku prima papa diner preg perego?? stolicku mam od znamej len potrebujem do nej novy potah nakolko povodny je v dost zlom stave... skusala som kamenne obchody v bratislave tieto stolicky tam sice predavaju ale tieto potahy uz nie... prosiiim paradte dakujem 🙂

silviatomas
22. feb 2015

Ja som ho kupila v Ba v predajni kociky.sk na Zlatych pieskoch.Bolo to pred 2-ma rokmi a stal okolo 30eur.Skus aj cez stranku ebuy-tam som to videla davnejsie za 10libier.

evka8756
23. feb 2015

ahoj ,ak môžem tak by som poradila http://www.mojanjelik.sk/k/detska-izbicka/ na predaj je poťah aj vložka do stoličky 😉

zuzulik236
autor
23. feb 2015

dakujem pozriem co tam maju... na ebay uk som momentalne nic nenasla... vdakaaa 🙂

bubulatko
23. feb 2015

a co si to nedas usit cez modry konik.

sudabe
16. mar 2015

@bubulatko a poznas niekoho?

bubulatko
16. mar 2015

@sudabe ano poznam skus napisat nellyuane je strasne sikovna alebo lusiela1 ta je tiez sikovna.

sudabe
16. mar 2015

@bubulatko dakujem

zubrienka3
20. júl 2016

Dobry den, je to sice uz starsia konverzacia, no hladam niekoho, kto by mi vedel usit nahradny potah na Prima Pappa diner alebo spon poradit, kde je mozne kupit novy za primeranu cenu (nemusi byt original, len nech sedi na tuto sedacku a da sa dobre udrziavat). Idalne z BA. Dakujem.

janap76
25. jún 2017

@zubrienka3 dobrý deň, prosím Vás ako ste nakoniec poriešili ten poťah ? 🙂

zubrienka3
26. jún 2017

Dobry den, kupila som potah inej znacky od jednej pani tu z MK, zial na znacku uz si nespominam. Bol frote a ako tak tam sedel, no mam velmi zive dieta, ktore ho hned zaspinilo, musela som ho stale prat. Prestalo ma to bavit a celu sedacku som aj s potahom predala cez Bazos. Kupila som obycajnu Ikeacku plastovu bez potahu, ktoru mam vycistenu za 5 minut a som stastna. Peg perego som umyvala kazdy den pol hodinu, som hrozne rada, ze som sa tej opachy zbavila. Peg perego uz nikdy viac.

janap76
26. jún 2017

@zubrienka3 ďakujem 🙂

janap76
8. mar 2018

@kosinka1 mám od nich a sú lepšie ako tie pôvodné ! ODPORÚČAM 👍🙂