Kde kúpim kaše Nominal?

54tinka54
3. feb 2022

Ahojte mamky, mám takú otázočku - zoženiem kaše Nominal v hociktorych potravinách alebo sa dajú kúpiť len online? pomaly budeme začínať s prikrmami, tak zisťujem že čo a ako. 🙂
Prípadne aj dajte tip ktorá z nich je na začiatok najlepšia 🙂 vďaka

nykkushka
3. feb 2022

@54tinka54 kaše Nominal majú u nás aj v Lidli, majú aj Nomik tu som videla v kauflande 😊. Ja, som začínala so špaldovou a pohankovou, tie su celkom dobre aj neochutene

ciernysokol
3. feb 2022

@nykkushka pouzivam pohankovu, lahodnu, cirokovu, prosovu, vsetky dobre, vsetky online. Ale ja kupujem aj zmesi na chlieb, tak sa online oplati.

nykkushka
3. feb 2022

@ciernysokol ja už Nominal nedavam, nasla som si lepšiu alternatívu a cenovo výhodnejšiu 😊🤷‍♀️

54tinka54
autor
3. feb 2022

@nykkushka akú ak môžem vedieť?🙂

ailiba
3. feb 2022

@54tinka54 nominal je najlepšia pohankova. Cirokova je hnusná (podľa mňa) a psenova nie je 100%, ale zmiešaná s kukuricou.

54tinka54
autor
3. feb 2022

@ciernysokol pohánkovú zarabas s mliekom alebo s vodou?

jazula
3. feb 2022

Ja som ich kúpila v Terne.

patricka
3. feb 2022

Ja kupujem v lidli...môj syn má najradšej ryzovu...robím s mliekom dam jablko banan alebo iné ovocie nevie sa jej dojest

ciernysokol
3. feb 2022

@54tinka54 vzdy s vodou. Med, granko, maslo. Obcas skorica.

ciernysokol
3. feb 2022

@nykkushka a aku? Mozes poradit? Len bez ecok, prosim.

jjanulienka
3. feb 2022

Mne najviac chuti psenova a normálne s mliekom.. ja ich kupujem v bio obchode ale videla som ich v samoske

ciernysokol
3. feb 2022

@ailiba aha, no neviem. Ja kupujem bezlepkove vsetky. Cirokova sa mi zda ok, vyhybam sa ryza a kukurica. Ale mas pravdu, v psenovej je. Ja tie kase miesam, takze v podstate neviem, ako chutia osobitne. Nominal ma vynikajuci bezlepkovy chlieb, zmes, tak kvoli tomu beriem kase.

ailiba
3. feb 2022

@ciernysokol kupuješ bezlepkové, ale vyhýbas sa ryža a kukurica? To teda nemáš veľa možností... Si bezlepková? Tak samozrejme, každému chuti niečo ine👍... A tými kombináciami máš aspoň viac chuti a možnosti... Za mňa je pohankova topka.

nykkushka
3. feb 2022

@54tinka54
@ciernysokol
Kupujem si kaše na www.grizly.sk. Maju tam aj Nominal ale aj značku Grizly a ru kupujem, chuti nam s malým

ciernysokol
3. feb 2022

@nykkushka dakujem za tip

selest
3. feb 2022

V lidl. Nas z nich bolelo brucho a to moj starsi zjedol vsetko.

54tinka54
autor
4. feb 2022

@selest Ach jaj, tak to ma mrzí.. a ktorú konkrétne ste skúšali?

selest
4. feb 2022

@54tinka54 pohankovu a este jednu ale tu sk nepamatam.