Kaše s materským mliekom

18. feb 2023

Ahojte, tieto dve kaše z DMky by som chcela zarobiť s materským mliekom, robila ste to tak niektorá? Stačí ked ho zohrejem na tych 40 stupňov či ho mám aj prevariť?

lubkovaandrejka
18. feb 2023

Zdravim 🙂 robila som obe. Staci na 40 stupnov, urcite MM neprevarat. Ale za mna je Hafer lepsia, ta krupicova ma po chvili odstatia uplne tekutu konzistenciu,ze mi to skor pripada ako polievka :D kazdopadne, tu kasu tam treba len mierne zarobit vidlickou a nechat tak,ja som prvykrat tak miesala,ze aj z tej hafer bola skoro voda a takmer ma vystrelo.

anavixy
18. feb 2023

Urcite neprevarat, to by si potom mohla dat rovno vodu 🙃 ved je to instantna kasa, ja tiez len zohrejem, od oka prisypam a miesam vidlickou

nevenka
18. feb 2023

@lubkovaandrejka mne to total zredlo s MM, akakolvek instantna z DM, ale s kravskym nie, nechapem to 😳

lubkovaandrejka
18. feb 2023

@nevenka ja uz poslednu dobu skusam 50:50 - kolko MM tolko vody a uz mi to tak nezredlo 🙂