Robievam dcerke (15m) na večer kaše, väčšinou len krupicovu z DM, nedvano som jej skúšala dať kašu na dobrú noc od Nestlé a prišlo mi to strašne sladké, tiež od Hami 7zrnna kaša a strašne sladká, aké kaše dávate vy? (Myslím tie čo kupujete, nie doma robené)
Ja kupujem Nominal kase
@beky1813 a tie nie su sladke?
@daniela87sk nie
@daniela87sk odporúčam Holle kaše,napr. ovsenu,ryzovu,majú veľa druhov.
@beky1813 a maju ich normálne v tescu? Alebo kaufland bila
@daniela87sk nepozerala som, ale asi ano
Nominal maju tesco,lidl,coop jednota,mozno aj kaufland.kupujem aj ine,v coope.je to jednoduche,pozries zlozenie a co si pre dieta neprajes,nekupis.
Ja si robím instantné kaše doma ..jednoducho rozmixujem na múku viaczrnne vločky , nesladené piškóty , nesladené keksy , robota na 15 minút za 4€ množstvo na celý mesiac .... nemiešam to spolu každé má svoju misku ,tmavú a vzduchotesnu...jedine čo sem tam kúpim je ryzova nesladena...ešte pridávam kokosovú múčku , namlete semienka atď...
@daniela87sk ja kupujem v DM Bio kaše. Najviac chutí malému prosná kaša. Z tých ochutených mi vracia ale neochutené nechce takže mu do toho strúham jablcko prípadne popučím banán.
@bobula46 jasné úplne na prach a ja jej to pridávam napr aj do mlieka nech je trošku hustejšie a keď robím len kašu z ovsených tak zalievanie.troskou buď vriaca voda alebo vriace mlieko a podľa.hustoty dávam buď jogurt , výživu , čerstvé ovocie ....alebo primiešame trošku aj z piškótové a tak🙂
My kupujeme od ravity v jednote instantné kaše ryžovú, pšenovú, pohánkovú... Sú úplne bez cukru a dochutíme banánom, škoricou alebo čo chutí 😉
Moj maly je vyrazne konzervativny a uz dva roky,kazde rano,s presnostou na jeden den.jedava miesanu kasu ( ryza,proso,pohanka,kukurica) zaliatu horucou a doliatu studenou vodou s medom alebo hnedym cukrom,grankom a maslom.ina variacia prenho neexistuje.
Baby preferujete nemliecne ci mliecne kase? Alebo to neriesite? Dakujem.
U nás je to tak nejak jedno, ale najlepšie sa teraz osvedčili kaše na dobrú noc sunar. sk/kasicky-na-dobru-noc/ tak nejak lepšie mu chutia a fakt dobre spí 🙂 konečne
Dakujem, s tymito vobec nemam este skusenost ale znie to dobre 🙂 urcite aj my vyskusame
@daniela87sk jasne, ze su sladké, aby to detom chutilo a jedli ich a mamky kupovali a biznis fungoval
V DM-ke som kupovala kase, obilninove, prídeš mlieko a popucis ovocie. Neviem aka je ponuka, ale mali pšeničná, psenovu, ...