Kaše Humana - kde ich kúpim v Bratislave?

skutik
13. jún 2010

neviete mi prosim niektora poradit, kde zozeniem kompletny sortiment kasi Humana? Konkretne hladam jablkovu nemliecnu od 4. mes., ak ju nahodou niekde kupujete... Prosim, nie nakup cez i-netove lekarne... Najprv chce vyskusat, ci mi to vobec maly bude chciet. Odporucila mi ju pediatricka, ale ani v DM, ani v lekarnach, v kt. som zatial bola ju nemali.. A s dvoma malymi detmi sa mi fakt neda obehavat lekarne len tak naslepo...
Dakujem

lucyso
13. jún 2010

Skutik a nie je to na objednavku?
my davame Humanu, sice nie od 4.mesiaca, ale my si ju len objednavame v lekarni. tiez ju neviem kupit v obchode...

cetera
14. jún 2010

u nas som to zakupila normalne v Dm predajni v oboch ich mali asi 2 druhy

lucyso
14. jún 2010

tak u nas mam Humanu velky problem zohnat. my ju mame len na recept, tak si musim davat sakra velky pozor, aby som vzdy mala nejaku po ruke 🙂 😉

elly111
14. jún 2010

my kupujeme v dm aj jablkovú nemliečnu

lucyso
14. jún 2010

no musim pozriet este raz v tom DM... ale doteraz som tam Humanu nevidela 🙂 🙂 😅

margaretaz
4. aug 2010

Skutik, ja objednavam uz 16 mesiacov komplet kozmetiku a vyzivu cez internet. stranka www.doc.simon.sk. dokanca kase Humana spociatku stali 1,80 EUR, uz dvakrat ich sice zdrazeli, ale aj tak je to lacnejsie. momentalne stoja 2 EUR. nakupim si tam veci na 3 mesiace, aby som nemusela platit postovne, tusim, ze pri objednavke nad 93 EUR mas to zdarma a dovezu ti to do max. do tyzdna az domov. taktiez sa tam vyplati kupit vlhcene vreckovky, sudocrem 400 g, telove mliecka,....maju tam ozaj siroku ponuku. 🙂 🙂

sjuz
4. aug 2010

konkretne jablkovu nemliecnu Humanu mam z DM 🙂 takze asi ako v ktorej...