neviete mi prosim niektora poradit, kde zozeniem kompletny sortiment kasi Humana? Konkretne hladam jablkovu nemliecnu od 4. mes., ak ju nahodou niekde kupujete... Prosim, nie nakup cez i-netove lekarne... Najprv chce vyskusat, ci mi to vobec maly bude chciet. Odporucila mi ju pediatricka, ale ani v DM, ani v lekarnach, v kt. som zatial bola ju nemali.. A s dvoma malymi detmi sa mi fakt neda obehavat lekarne len tak naslepo...
Dakujem
u nas som to zakupila normalne v Dm predajni v oboch ich mali asi 2 druhy
tak u nas mam Humanu velky problem zohnat. my ju mame len na recept, tak si musim davat sakra velky pozor, aby som vzdy mala nejaku po ruke 🙂 😉
my kupujeme v dm aj jablkovú nemliečnu
no musim pozriet este raz v tom DM... ale doteraz som tam Humanu nevidela 🙂 🙂 😅
Skutik, ja objednavam uz 16 mesiacov komplet kozmetiku a vyzivu cez internet. stranka www.doc.simon.sk. dokanca kase Humana spociatku stali 1,80 EUR, uz dvakrat ich sice zdrazeli, ale aj tak je to lacnejsie. momentalne stoja 2 EUR. nakupim si tam veci na 3 mesiace, aby som nemusela platit postovne, tusim, ze pri objednavke nad 93 EUR mas to zdarma a dovezu ti to do max. do tyzdna az domov. taktiez sa tam vyplati kupit vlhcene vreckovky, sudocrem 400 g, telove mliecka,....maju tam ozaj siroku ponuku. 🙂 🙂
konkretne jablkovu nemliecnu Humanu mam z DM 🙂 takze asi ako v ktorej...
Skutik a nie je to na objednavku?
my davame Humanu, sice nie od 4.mesiaca, ale my si ju len objednavame v lekarni. tiez ju neviem kupit v obchode...