Kaša pre bábätko

petraretra
21. júl 2024

Poradite mi ktora znacka kase vyhovuje najviac vasmu babatku babylove,gerber ci hami popripade prichut

hederamonstera
21. júl 2024

Hocijaka vyhovovala. Aj klasicka doma uvarena

danyelia
21. júl 2024

Mojim najviac chutila kaša Hami, príchuť Teľacie mäso so zeleninou alebo Bolonské špagety...Tie Babylove a z Lidl som skúšala raz, no nechceli vôbec.

tamta
21. júl 2024

@danyelia ona asi hovorí o instantných kasach, nie o prikrmoch.
Ja všeobecne odporúčam pozrieť hlavne zloženie, gerber ma vo vela kasach zbytočne cukor, cize za mna nie.
Ja mam nakupene kase od Hami a Sunaru, vyskúšané ešte nemam.. Az budúci týždeň chcem vyskúšať.

danyelia
21. júl 2024

@tamta Aha, máš pravdu, nepozrela som asi poriadne...Kaše nechcelo ani jedno z mojich 4 detí, neviem prečo - ani žiadnu príchuť či značku (od vanilkovej po sušienkovú...) Neskôr im začala chutiť klasická krupicová.

angeli121212
21. júl 2024

@tamta prave gerber v pohode kúpiť aj bez pridaného cukru.. my sme túto značku kupovali. Chuťovo sa mi zdala najlepšia a aj zloženie za mňa ok.

angeli121212
21. júl 2024

@tamta ale aby som nezavádzala áno vyrábajú aj kaše s pridaným cukrom, čiže si treba sledovať a vybrať tie čo su bez

milanemila
21. júl 2024

Najlepsia je doma uvarena z celych zrn, ale co si budeme klamat nie vzdy je cas alebo chut varit pol hodiny kasu 🙈 ja kupujem tie dm bio kase, neochutene, nemliecne. Ani tak nezalezi na znacke ako na zlozeni, pozeraj hlavne nech tam nie je pridany cukor a zbytocne prichute. Ked chcem pridam do kase cerstve ovocie ( v zime mrazom susene), mlieko alebo hocico. Ak chces vylozene tip na znacku, tak aj nominal kase su fajn.

tamta
21. júl 2024

@angeli121212 ja netvrdím, ze vo všetkých sú, ale ľudia nečítajú zloženie a gerber co som si ja študovala vo vela kasach cukor proste mal. Iba som na to upozornila, nenapísala som nič zlé ani netvrdím, ze tie kaše sú zlé. Len aby čítala zloženie.

angeli121212
21. júl 2024

@tamta ja som to ani nemyslela zle, mrzí ma ak to tak vyznelo a ano súhlasím, že je dobré si čítať zloženie. Ja mám už syna kus väčšieho čiže mu už dávam kaše aj bez cukru aj s cukrom

petraretra
autor
21. júl 2024

@tamta ja som si pozerala zlozenie preto som vymenovala tieto tri znacky gerber ma nemliecne kase bez cukru no a sunar nutrilon maju maltodextrin , sojovy lecitin co tiez nie je vyhra

tamta
21. júl 2024

@petraretra záleží aká kaša 🙂 aj pri sunare kúpiš dobrú. Ved kúp aku chceš, ked to máš preštudovane 😃

angeli121212
21. júl 2024

@petraretra podľa mňa kúp z každej tebou zvolenej značky jednu a budeš striedať a uvidíš.. ja som malému kupovala zo začiatku gerber bez cukru so slivkami a druhá bola tuším s jablkom.. ja som napr. Nedávala najskôr nemliečne a potom mliečne ale rovno aj také aj také.. mna ani nenapadlo, že mam začať nemliečnymi... Teda stále mi nie je úplne úplne jasné prečo ale nevadí.. takže malému som to vždy obmieňala.. jediná kaša čo nechcel jesť bola nominal tú keď videl už ani neotvoril ústa.. tak som to neriešila a proste mu dala inú

svetlonos
21. júl 2024

@petraretra
pocuj, ja varím doma - uvarím ryžu, pohanku, ovsené vločky, prenos. Rozmixujem, pridám bud ovocie ci zeleninu a kaša na svete. Je to rýchle, jednoduché a bez cukru keď neprídem ovocie. Teda vždy varím len jednu 🙂 a teda klasickú krupicu.