Kaša na večer

2. jan 2024

Mam 7 m babo a dr mi povedala ze mam zacat s nemliecnou qkasou. Ktora je dobra? Skusenosti rady
Cca o akej najneskor dat papatq?
A zevraj zo zaciatku len lyzicku kasi dat
Ďakujem vam pekne 🙂

amelia89
2. jan 2024

Tie prve obycajne - ryzova,ovsena. Najneskor neviem,proste ja som dala kasu, potom sme sa chvilu “hrali”, okupali, dali do pyzama a nakojit (dat mlieko) a spat.

petronellla87
2. jan 2024

Prvu som davala Sunar ryzovu neochutenu. Vecer by som ju nedavala, skor na olovrant

rosalie1411
2. jan 2024

Ja som robila z basmati ryze kašu, psenovu kašu a potom aj kašu z kukuričnej Polenty.. Všetko som to robila čerstvé a mixovala, kupované kaše - mliečne aj nemliecne vypluvala. 🙂

nikpa
2. jan 2024

Skus Nominal kaše, je ich viac druhov. Sú dostupné v Lidl, Billa, dm, v lekárniach... A sú čisté, žiadne pridané zbytočnosti ako cukor alebo umeliny.

Ak budeš dávať aj lyžičkou, môžeš pridať poučený banán alebo nastuhane jablko. Množstvo uvidíš podľa bábätka koľko zje, každé je iné

pauli222
2. jan 2024

Ja presne ako @rosalie1411 ..zelenina alebo ovocie s psenom, ryžou, pohankou, ja už v 7M idem aj lepok..čiže dávam už aj krupičnú 1PL (u teba o dosť neskor, keď len zacinate)
Uvariť kašu mi je ľahšie ako práškovať z polotovarov..

autor
3. jan 2024

@pauli222 chcela by som skusit uvarit kasu vies mi prosim poslat fotky ake kase ? Dakujem

autor
3. jan 2024

@amelia89 cca o 19tej kupem
Kasu davat okolo 17tej ? Samozrejme podla situacie, niekedy spinka taky cas

pauli222
3. jan 2024

Psenova - zabaris tak 1,5 PL psena horúcou vodou, potom dáš do hrnca s vodou variť, pridáš ovocie alebo zeleninu podľa chuti, varis spolu do zmäknutia..uvidíš, ako je pseno rozvarené..
Tak isto robím pohankovu a krupičnú vo vode 1PL doplnis UM (dávam pred mixovanim-túto kašu už neskladovat) a ovocím, ak treba
Vločky stačí variť 5min
Ja všetko mixujem...kúsky nechce

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. jan 2024

@pauli222 Ďakujem pekne 🙂