Kaša do fľaše na noc

tatiana234
19. feb 2024

Ahojte mala ma 4 mesiace kúpila som jej na skúšku čistú ryžová kasu bez príchute je na primiešame do mliečka na ako keby zahustenie na noc. Píšu od ukončeného 4 mesiaca tak som jej skúsila na noc dat. Robil niekto tiež takto ? Veľa ludi kasu z fľaše nechce odmieta tak prosím sto ľudí sto názorov pýtam sa na niečo iné 🙂

Ďakujem

vyrovnanaosoba
19. feb 2024

@tatiana234 ja som toho názoru, že kaša sa je, mlieko sa pije. Žiadne veľké dierky do cumlikov.
Kaše som dávala keď som zaviedla prvé prikrmy.

tatiana234
autor
19. feb 2024

@vyrovnanaosoba začali sme prve dni s prikrmami a na noc som jej skúsila kašičku do fľaše do mlieka. Keď sa naučí na Lyžičku pôjdeme na tento systém

enoula
19. feb 2024

Nie nerobila. Vseobecne kasu na veceru vynimocne jedli, je to tazsie na zaludok. V spani nebol ziaden rozdiel ci jedli to alebo hento ci tamto. A viem, ze sa nepytas, ale kam sa ponahlas... A tiez odporúčam neskúšat nove veci na noc, ale asi vies

zuzanka.zuzu
19. feb 2024

ale veď kaša je jedlo. nič také na noc 🙈 to o polnoci vytiahneš lyžičku a pôjdete papať? nie však? tak prečo toto čudo s fľašou? experimentujte cez deň, jedzte cez deň, ty 100 názorov... ľuďom hrabe 🤦

tatiana234
autor
19. feb 2024

@zuzanka.zuzu nie o pol noci išla mi spať teraz takze vecerne krmenie som jej dala kasu a budieva sa o takej 5 to jej dám mliečko

zuzanka.zuzu
19. feb 2024

jedzte cez deň

natall113
19. feb 2024

Zbytočná záťaž na žalúdok, kaša má byť cez deň. Keď ste začali prikmovat predpokladám že zeleninou načo hneď zavádzať kašu?

vyrovnanaosoba
19. feb 2024

@tatiana234 ja chápem. Ale kaša je príjem, nie zahustovadlo do mlieka. Čiže na lyžičku. Keď nevie jesť lyžičkou, tak žiadne kaše. A veľmi sa ponáhľaš s prikrmami. Buď nevieš ako a kedy, ale sa zle pýtaš. Začala si zeleninou?

euie
19. feb 2024

Ak spravne rozumiem, chces pridat k UM? Ja som to tak robila, syn bol na UM od cca 4mes, ale az neskor, ked mal okolo 10mes som k UM na noc pridala aj lyzicu/2 kase a lepsie mi potom v noci spal.

simona1306
19. feb 2024

ja som davala na noc, ale az okolo 9 mesiaca, ked mi mala cez den jedla uz vacsinou prikrmy , tak som miesala UM a dve alebo tri male lyzicky do toho, aby lepsie v noci spala a nebudila sa na mlieko ... fungovalo ....

tatiana234
autor
19. feb 2024

@vyrovnanaosoba samozrejme prvá lyzicka bola mrkva a meníme zeleninku vhodnu kazde 2 3 dní zvykám si na Lyžičku

3petka
19. feb 2024

@tatiana234 ja to robím môjmu. Ale až od nejakého 7 mesiaca. Nechce mi čisto kase na noc, musí byt flaska. No musíš tomu prispôsobiť aj dierku v cumlíku. Neviem tak malému dieťaťu by som ešte nedavala.

deedol
19. feb 2024

mne to robili a bola som hrozne tucne decko. doteraz mam problemy s vahou (nehovorim, ze je to preto, ale... ktovie no.)
ak mu chces dat kasu, davala by som normalne lyzickou ako prvu veceru a druhu veceru este mlieko z flase. ale asi neskor ako v 4m.

lauricka
19. feb 2024

Chýba tu informácia, či sa jedná o dojčené dieťa alebo nie. Pri dojčenom je to bezpredmetné, zbytočnosť. Ak je na umelom mlieku, tak ak máte pocit, že potrebujete, aby lepšie spala v noci a zistili ste, že takto spi, nuz tak ako zachranu pred zrutenim matky mozete skusat. Ale asi by som ju tym nestopovala zbytocne, keby nebolo treba. Vsak ma veceru urcite nejaku. Na noc mozno staci uz len mlieko, to asi viete najlepsie vy, podla situacie.

ariannazara
19. feb 2024

Zaťažuje to zbytočné žalúdok na noc. Nedávala by som ja osobne.

vyrovnanaosoba
19. feb 2024

@tatiana234 a kedy ste to všetko stihli keď ma ešte len 4 mesiace? Ja neviem. Moje deti boli dokrmovane tiež od 4m. Ale možno aj mesiac len čisto na obed zeleninu, mäso, až potom som dala banán, jablko, kaše možno až niekedy v 8 mesiaci. Aj to nechceli, lebo im viac chutilo jesť mäso a zeleninu.