Ahojte, muž doniesol jogurty jogobela, bez pridaného cukru. Myslite, že môžem malému dať takúto jogurt? Nekojený
@hederamonstera dakujem, mne sa to nezdalo lebo aj babka moja a svokra že už aj pribinavcika môže a termix 😁 lebo oni dávali 🤣
Nie... Daj biely jogurt, napríklad Holandiu
Nieee pribinacka ani termix vobec nie, to nemala este ani moja 2,5 rocna, ale jasne, ze babky to nepochopia preco robime taku vedu z toho… 😄 takemuto babatku najlepsie cisty biely super je Hollandia alebo myslim ze aj Zvolensky je z tych lepsich a urcite ti este napisu aj ine konkretne znacky, ja som davala Hollandiu s ovocnou presnidavkou 🙂
V prvom rade toto nie je ani jogurt. Nemá to ani tuk, ani cukor, ani nič. Hľadaj smotanový jogurt.
Dakujem vám 😊 no mne už moja babka vravela, že ona dávala jogurty od 3 mesiacov, že kľudne môžem dať 🤣
Samozrejme ona to myslela dobre a aj svokra, moja mamina tá je zas bio eko babka 🤣
Hollandia alebo aj pilos z Lidlu má dobré zloženie a cenu 🙂
Ja by som ochutené nedávala pokiaľ papa biely. Môjmu veľmi nechutil, tak som pridávala ovocie ale potom si už zvykol na chuť a teraz zje cely na raňajky úplne v pohode. Do mňa tiež hustili, že pribinacik, termix, ochutené.. Za mňa zbytočne úplne.
Vzdy citaj zlozenie. Dobry jogurt obsahuje mlieko (moze byt aj susene, to je v poriadku), smotanu a jogurtovu kulturu. Nic ine v dobrom jogurte nema byt
Od roka skôr.. a to som davala hocijaký.. osobne by som ten hnusný kyslý nezjedla
Určite nie
Najlepšie biely jogurt (Lidl 3.7%) a do toho presnidavku alebo ovocie . To naši zbožňujú
toto okolo jogurtu ani neslo. ani ja by som to nezjedla. obycajny biely 3.5%. davala som od 10mes. a dcera ma 2 roky a ine ako biele jogurty este ani nejedla.
@matkahelka nas 2r tiez len biely jogurt 🙂 chuti mu, naco by som ho ucila na sladky 🙂 aj zatial 10mesacnemu chuti cisty biely
Mne tiež babka hovorila, že keď sa jej narodila dcéra s nízkou pôrodnou hmotnosťou a nepriberala z mlieka, doktor jej kázal dávať jej rozmoceny chlieb vo vode, 2 mesačnej. No vtedy boli iné zvyklosti 😀 podotýkam, že tetka je stále tu, živá a zdravá.
Baby a dávate normálne studený ten jogurt alebo všetko v izbovej teplote? Ja na toto tak trošku pozabudam aj pri otvorenej presnidavke z chaldnicky 🙈 a náhodou tipy na nesladene presnidavky a snacky pre babo? Ďakujem ❤️
Nie, je tam aspartam a ine sladidlo
Dietatu staci cisty biely jogurt, ak chces ochutit, daj presnidavku bez cukru