Mame 6 rocnu dceru, a kazdy den sa s manzelom hadame o jedlo a pitie, dcera ked povie ze je plna alebo si to neprosi, manzel ju zacne nutit to pit alebo jest, a zacne na nu kricat, a otvara agresivnu atmosferu, alebo vyhraza sa jej ze nebude rozpravka alebo nepojde von na ihrisko. Ked mu poviem ze je zbytocne vytvarat taku atmosferu kvoli tomu, zacne sa so mnou hadat ze to vdaka mna ze to ma po mne bla bla... a je schopny sa hadat a kricat 2-3 hodiny o tom... moze normalny clovek sa hadat kvoli tymto blbostiam?
Dokáže,môj otec je taký a moja dcéra asi do trinástich možno do pätnástich rokoch veľmi málo jedla a chudá je stále,ale vládala prospievala tak som to neriešila
Vysvetlit muzovi, ze dcere zaraba na riadny problem s jedlom v buducnosti. Ked tvrdi, ze je plna, tak je plna, snad nie je uplne mimo, aby sa nevedela v tomto rozhodnut sama.
A pochybujem, ze dcerine jedlo je vas jediny problem. Vlastne to problem nie je, problem je skor manzel.
Doteraz to bol ukážkový manžel, však?
@januska12323 😄😄😄😄😂😂😂
A k tebe je tiež taký keď ku malému dievčatku sa dokáže správať takto agresívne ? ..ach ženy to je tak keď si založíte rodinu s agresorom
Ak dcéra potom hneď pýta sladkosti, hlúposti, pri ktorých už "plná" nie je, tak manžel má z časti pravdu, len spôsob veľmi zlý.
Ak dcéra nevymýšľa s jedlom a stačí jej do ďalšieho chodu, tak máš problém s manželom (či skôr v manželovi).
Pozor, aby takým správaním dieťaťu nevytvoril zlý vzťah k jedlu, to potom môže ísť hocakým smerom (anorexia, bulímia, prejedanie, obezita,...).
zbytočne dieťa nútiť jesť... do 12 r. sme mali problém aj my. potom prišla puberta a dieťa zje takmer všetko čo mu príde pod ruky.... teraz má 15 r a pozerám že by mohla aj spomaliť...😉
Čo je debil? A dcéra ako na to reaguje? Asi by som sa s ním nehadala ale strihla mu jednu vzduchom chladenu aj pred dcérou. Mne by už bolo jedno. Nedám si týrať deti.
Krik a zakazy su to najhorsie, co moze spravit. Tiez som bola taka, ked som bola mala. Otec nic ine nerobil, len vrieskal spoza stola, a tak to so mnou aj vyzeralo. Moje dieta ma takisto problem s jedenim, ale rozhodne po nom nebliacim, pretoze sama velmi dobre viem, ze to jednoducho nerobi dobrotu.
Nuz normalny sa hadat nebude, takze asi mas za muza ten druhy typ. Len co s tym teraz spravit, vsak?