Jedia vaše 2-ročné ratolesti polievky?

7. aug 2024

Jedia vaše cca 2 ročné ratolesti polievky? a aké? dajte prosím inšpiráciu. Moja dcérka do roka zjedla skoro všetko, čo som jej pripravila.. ale už pár mesiacov je to boj, skoro nič nechce a už vôbec nie polievku :(

katkaseiner
7. aug 2024

no polievky su jedine co moji zjedia a to ti poviem ze uz maju viac nez 2 roky.... polievky im chutia zeleninove (u nich je priorita v haluskach a nie v zelenine), vyvar - ten fakt kedykolvek, cesnakova, brokolicova, vajickova, tekvicova... tu zivot u nich konci... samozrejme ja robim aj ine... kapustovu, kapustnicu, paradajkovu, ragu polievku,
U nas tak ti poviem... ako deti vela veci odmietali, skolka niektore veci pokaslala a niektore zlepsila... zial syn ma kamarata ktory fakt zje len limitovane druhy jedal (mozno 2-3), a mam pocit ze ho trochu zacina kopirovat...

msnesquik
7. aug 2024

Rajcinovu, vyvar, zeleninovu, francuzsku a to je asj tak vsetko 🤣 ma pat rokov, ale nechce jesy skoro niv..trapenie

zuzap33
7. aug 2024

Jedli, hlavne huste polievky. Vyvar, masko a zelenina, Cisto zeleninove, rozne druhy miesane a aby boli pismenka, halusticky, stale nieco nove v lyzicke. Kremove zeleninove, s krutonmi, inak nechceli. A paradajkove so syrom.

lalala94
7. aug 2024

Brokolicovú, karfiolovú, zemiakovo-cesnakovú (všetky tri krémové a s krutónmi 😀 ), vývar, u svokry zje aj paradajkovú a mliečnu fazuľovú (ja tieto dve nerobím). Zjedla mi aj frankfurtskú, ale to som skúsila len raz, pretože jej párky dávať nechcem (no chutila jej), no a potom ešte zje špenátovú a vajíčkovú. Strukovinové veľmi nechce a ani polievky s mrveničkou, haluškami a pod. Mám pocit, že stále točím tie isté polievky...

earlgrey
7. aug 2024

Jedine kurací vývar 😀 s písmenkami, žiadnu inú. Teda do 3 rokov zjedla úplne všetko. Potom nastal zlom a teraz z polievok len vývar a z hlavných jedál nejdem ani písať, lebo je to na zaplakanie, točíme dookola tie isté jedla. A napr. ani sladké jedla nezje, ako sú buchty na pare, palacinky, ani koláče, torty, nič 🙄

pralinka86
7. aug 2024

Paradajkova, kazdy tyzden musi byt. Vyvar je druhy naj a potom kremove, brokolicova, tekvicova, karfiolova, hraskova, zeleninova s haluskami, sosovicova mliecna

pettom19
7. aug 2024

Moj napriklad nie je nadsenec polievok. Cim hustejsia, tym lepsie, ale zvacsa vyjeda len zeleninu, cestoviny, halusky atd. Vodnate polievky rovno odsuva. Asi najradsej ma hrstkovu, tam je toho vela na vyjedanie 😄. Paradajkovu, hoci aj hustu, vobec nezje. Takisto polievky nakyslo nula bodov. Z vyvaru povybera znova len zeleninu a skoncil s jedenim.

petamich
7. aug 2024

v tom case jedol hlavne polievky, v zasade vsetky ale naj bola paradajkova, brokolicova, tekvicova a vyvar a do toho cestovina, gulicky, krutony ked si moze nasypaf sam 🙂