Ahojte baby stále kojím 7 mesačnú dcérku každé 3hodinky pritom už papa ráno aj poobede kedy už vynechá napríklad jedno kojenie a tak? A kedy môžem dávať už papať skoro všetko ? Niekto hovorí že od 8 mesiaca je to pravda nejako sa mi to nezdá ??
8 mesačne dieťa rozhodne nemôže jesť skoro všetko
Maj zdravý rozum
Zatiaľ dojčenie nevynecháva, daj jej keď si pyta.
Určite nemôže napr vajecny bielok, len zltko.
Baby tu majú perfektne albumy s prikrmamy, inšpiruj sa
No to ti ona sama “povie”, ze kedy vynecha. Normlane jej davaj papat prikrmy a potom ponukni prsnik, ked chce si da a ked nebude chciet tak si neda alebo si cucne a hotovo. Nie je nikde napisane kedy ma vynechat dojcenie, zalezi od toho kolko spapa prikrmu, ci sa nadojci od hladu alebo len pre dobry pocit. Ked si myslis ze spapala dost prikrmi, tak jej uz prsnik neponukaj, ked nechces, ale podla mna je na to este prilis skoro. Mozes jej prsnik ponuknut napr hodinu po prikrme, alebo pred spanim, to uz musis vediet ty, nemusis stale striktne kazde tri hodiny dojcit. No a neviem co znamena ze moze jest vsetko, ale v 7-8m urcite este nemoze jest to co dospeli, bud budes davat prikrmy a stale zavadzat nove potraviny tou formou alebo budes varit jedla prisposobene babatku, ale stale to budu detske jedla a nie to co robis pre seba a muza. V tychto veciach sa treba riadit trosku aj odbornikmi a nie len tym co niekto vravi, lebo pocula som aj o ludoch co 3m dietatu davali polievku 🤦🏻♀️
Do roka netreba vynechavat ziadne kojenie... ona si po prikrme uz proste cucne menej...