Jedenie 4-mesačného dieťatka len po ležiačky

lily_279
12. okt 2022

Ahojte. 4 - mesačné bábätko na UM. Doteraz jedol normálne na rukách a posledné dni keď papá na rukách plače, mrví sa a je strašne nepokojný. Keď ho dám ľahnúť do postieľky, na gauč alebo niekde a mliečko tak papá normálne. Vie mi niekto vysvetliť prečo? 😂🤷‍♀️

dilino
12. okt 2022

Juj len aby zle nevdýchol lebo sa môže začať dusiť.

roja01
12. okt 2022

Ja som kedysi krmila na takej jednoduchej podlozke do vanicky. Malo to len kovovy ram s platnom a hlavicka dietatka bola cca 10cm nad rovinou postielky. Zastarale, ale vyhovovalo.

leona45
12. okt 2022

@lily_279 mne mlieko pili z flase poležiačky

marianarem
12. okt 2022

@lily_279 Moze mat skryty reflux a moze ho boliet pazerak, v niektorych polohach viac a v inych menej.

lily_279
autor
12. okt 2022

@marianarem reflux pravdepodobne má lebo aj grcká, ale prečo doteraz jedol normálne a zrazu nie? 🤷‍♀️😁

martaturi
12. okt 2022

@lily_279 pretože už má vlastný názor 😂

martaturi
12. okt 2022

@lily_279 mne malá pije um len po leziacky asi od 2mesiaca. Vôbec nechcela byť na rukách, nevypila mi tak nič. Všetko je takto fajn, ale nemá reflux, negrcka.

marianarem
12. okt 2022

@lily_279 Okolo tohto veku reflux casto vrcholi. My sme to mali podobne, presne v tomto veku u nas boli velke problemy s jedenim, dokonca niekedy sa podarilo len v spanku alebo polospanku. Moj sa zacal v tomto veku pretacat na brusko a travil na nom podstatne viac casu ako dovtedy, takze tipujem, ze to bolo tym. Od pol roka to bolo zase lepsie.

lily_279
autor
12. okt 2022

@martaturi aha 😂 noo však hlavne, že pijú aj keď po ležiačky 🤷‍♀️len ma zaujímalo prečo zrazu zmenil názor 😂😂

domixlily
24. mar 2023

@lily_279 obnovím tému.. zlepšilo sa to? Moja má 3 mesiace posledné 2 týždne mám to tak ako ste vy mali. Ja dojčím a dokrmujem do teraz do bolo ok na rukach zrazu ani bohovy. A tiež je uplakaná celkovo. Aj vaša tak bola?

lily_279
autor
3. apr 2023

@domixlily áno zmenilo sa to 🙂, prešlo to samé od seba.. Bolo to len také "obdobie" 🙂 uplakaný celkovo nebol takže v tomto poradiť neviem.

lily_279
autor
3. apr 2023

@domixlily ešte ma napadlo či nemá akurát 4 mesačnú regresiu. Vtedy sa aj zhorší spánok a deti sú celkovo nervoznejsie. Skúste si prečítať.
https://www.lepsispanokbabatiek.sk/4-mesacna-sp...

domixlily
3. apr 2023

@lily_279 moja cez deň pol hodinove spánky mala len a v noci spí krasne že sa max. Zobudí 2x. A neviem či regresia môže trvať tak dlho navyše nič sa nemenilo ohľadom jej spánku, naozaj to už je dokopy 3 týždne a skôr to pripisujem k tomu refluxu lebo dosť grckala 🙄

lily_279
autor
3. apr 2023

@domixlily aha 😔 tak v tom prípade neviem poradiť. Ale nebojte, zachvíľku to prejde a bude dobre 😊