Ahojte. 4 - mesačné bábätko na UM. Doteraz jedol normálne na rukách a posledné dni keď papá na rukách plače, mrví sa a je strašne nepokojný. Keď ho dám ľahnúť do postieľky, na gauč alebo niekde a mliečko tak papá normálne. Vie mi niekto vysvetliť prečo? 😂🤷♀️
Ja som kedysi krmila na takej jednoduchej podlozke do vanicky. Malo to len kovovy ram s platnom a hlavicka dietatka bola cca 10cm nad rovinou postielky. Zastarale, ale vyhovovalo.
@lily_279 Moze mat skryty reflux a moze ho boliet pazerak, v niektorych polohach viac a v inych menej.
@marianarem reflux pravdepodobne má lebo aj grcká, ale prečo doteraz jedol normálne a zrazu nie? 🤷♀️😁
@lily_279 Okolo tohto veku reflux casto vrcholi. My sme to mali podobne, presne v tomto veku u nas boli velke problemy s jedenim, dokonca niekedy sa podarilo len v spanku alebo polospanku. Moj sa zacal v tomto veku pretacat na brusko a travil na nom podstatne viac casu ako dovtedy, takze tipujem, ze to bolo tym. Od pol roka to bolo zase lepsie.
@domixlily ešte ma napadlo či nemá akurát 4 mesačnú regresiu. Vtedy sa aj zhorší spánok a deti sú celkovo nervoznejsie. Skúste si prečítať.
https://www.lepsispanokbabatiek.sk/4-mesacna-sp...
Juj len aby zle nevdýchol lebo sa môže začať dusiť.