Jedálniček 7 mesačného dieťatka

gabriela93
7. jún 2016

Baby ako vyzera jedalnicek takeho nedojceneho 7 mesacneho dietatka? 😉

bajana
7. jún 2016

Ak vychádzam z toho, že je príkrmy také 2-3 mesiace, tak by som povedala asi takto:
Ráno UM
Desiata ovocie
Obed zelenina (čo najviac druhov) + mäso (čo najviac druhov,okrem bravčového), začínať s prílohami
Olovrant UM/pomaly zacat s tučným bielym jogurtom
Večera UM/ kaša
Druhá večera UM

Niekto dáva kašu ráno na raňajky.

qwertxy
7. jún 2016

Prikrmujem od 5.mesiaca a aktuálne od 7. u nás takto: raňajky UM, desiata biely jogurt/ovocie (niekedy prespi), obed: masovo - zeleninový prikrm, alebo so žĺtkom, ryža, cestovina - rôzne kombinácie a verzie, olovrant UM, večera - podobne ako obed alebo nejaká kaša (ryžova, kukuričná, krupicova), pred spaním UM, v noci pije ešte 2krát

simaaprilova
7. jún 2016

Ranajky - UM, desiata - ovocie; obed - od zeleniny,cez cestoviny az po maso; olovrant - UM alebo jogurt biely domaci s ovocim; vecera - kasicka redsia do flasky a v noci papa raz ciste UM

gabriela93
autor
7. jún 2016

Dakujem baby,takze uz pomalicky mozem davat biely jogurtik 😀

janickacrazy
7. jún 2016

@gabriela93 tak na to sú tiež rozne názory, niekto že od 8mes., niekto dáva až od 10mes. aj v tabuľkách nájdeš rozne info, tak si vyber, ja ešte nedávam, lebo máme alergie v rodine

matko111
27. júl 2016

ahojte ja tiez uy prikrmujem mojho chlapceka ale co ked my odmieta UM ............
rano mu davam jogurt potom desiata ovocie obed zelenia + maso + zemiaky a vzy mu to obmienam vecera tak tiez nieco mliecne ale UM mielko do nho nedostanem