Jedálenská stolička Hauck Mac Baby

foolie
12. júl 2014

Chcem sa opýtať akú máte skúsenosť so stoličkou Hauck Mac baby. Začíname s prikrmom a nevieme sa rozhodnuť akú vybrať lebo neviem či sa oplatí dať 100€ za stoličku zdá sa mi to veľa ... radšej kúpim ešte niečo iné alebo fakt radšej kúpiť tu drahšiu
Ďakujem za radu

bibistec
12. júl 2014

my sme mali tu najlacnejsiu z ikey a maximalna spokojnost. vsetko sa dalo vytriet handrickou, ziadne zahyby kde by sa mohlo pokvapkat a pod. a akurat na chlp presne zapasovala k stolu. a hlavne do maleho bytu idealna. No ale perla nakoniec dcerka v nej vydrzala tak 2 mesiace, potom uz len na normalnej velkej stolicke pripadne na svojom stoliku...takze ak by som kupila drahu trafilo by ma.

nikina17
12. júl 2014

ahoj, my sme mali hauck mac baby pri dcerke. Uplne nam stacila, mala v nej pekne sedela, papala. Potah sa dal odsrobovat a rucne oprat vo vani ak bol moc spinavy. Ak len mierne, stacilo poutierat vlhkou handrickou. Je to vsak len taky zaklad, ziadne polohovanie, ziadne vyskove nastavenie......... pri dcerke nam to stacilo, asi nebola narocne dietatko. Pri syncekovi sme ju vsak museli predat a kupit taku tu poriadnu, drahsiu co sa dala polohovat, vyskovo nastavit. Maly v tej hauckovej nevedel sediet, stale padal, zosmykaval sa. Kupili sme taku s tym stredovym zabradielkom (alebo ako to nazvat). V tejto novej sa mu paci ovela viac, aj papa, presedi v nej, prehra sa..........takze tazko povedat. 100 deti 100 chuti.
Akurat my sme taku tu kvalitnejsiu nekupovali novu, ale tu z bazaru, takze aspon som nemusela do toho tolko investovat, stala ma asi tolko ako nova hauck, ale kvalita teda ovela lepsia. Ale ako hovorim, mozno bude stacit aj ta hauck.