Je volské oko vhodné pre deti?

24. júl 2023

Je vhodné volské oko pre deti ku konzumácií? Prešlo dostatočnou tepelnou úpravou aby to bolo bezpečné?

zuzanka.zuzu
24. júl 2023

ako staré deti? koľko sa robilo? ja nemám rada keď sa žĺtko rozteká, iní práve to zbožňujú... nie je oko ako oko 😀

bambibam
24. júl 2023

Podľa veku dieťaťa.

cookie29
24. júl 2023

tekute zltko sa neodporuca hodne dlho, tusim 5-6 rokov.

pribinak
24. júl 2023

2 ročnému som už dávala. Ale my mame domáce vajcia

tanyan
24. júl 2023

Opečené obojstranne alebo len z jednej strany?
Ale naozaj som nad týmto nikdy nepremýšľala... Možno aj preto, že naša princezná má rada iba bielko a tekuté žĺtko zjem aj z jej volského oka vždy ja alebo manžel...

patka06
24. júl 2023

Aké veľké dieťa?
Naša jedla od roka, všetko čo mi, teda aj volské oko raz za čas

thereisabear
24. júl 2023

Ja jedávam, ale deťom nedávam. Nemyslím, že tá tepelná úprava je dostatočná. Hoci my sme vyrastali na surovom žĺtku s cukrom a sme tu...

dzescebuly
24. júl 2023

Mám 2,5 ročného syna a volské oko má hocikedy na raňajky ale teda opečené z oboch strán,tekuté žĺtko by som mu nedala

mirage
24. júl 2023

@thereisabear aano, vyslahany zltok s cukrom, dobrota mojho detstva, ja to stale robim, aj mojim detom.

simca06022011
24. júl 2023

no dcera mavala prazenicu najskor, neviem kedy sme presli na "vajicko ako slniecko", niekedy okolo 3r+ urcite, bezne to jedava aj do dnes aj s tekutym zltkom. Nepeciem z oboch stran, stratil by sa efekt a musi to vyzerat uzasne :DD Ale teda zacinalo sa prazenicou s maslom, a vajickami na tvrdo :D a myslim riadne na tvrdo.. potom na "tekuto".

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laurikalalinka
24. júl 2023

Volské oko je oj ale teraz v lete,by som nedávala...