Je normálne nočné dokrmovanie týždňového bábätka?

ivka82
12. mar 2011

ahojte, je možné že cez deň drobčekovi stačí mliečko, čo si natahá ? ale večer je stále hladný, stále " hladá". , zaspí až po 4 hodinách, a to len v tedy, ak vypije flašku umeleho mlieka. je možné, že mu to nestačí a musí sa dať " dokrmiť"?
dakujem za rady.

seagull2404
12. mar 2011

@ivka82 ahoj, my sme mali podobny problem, ale ja som envedal co a ako, dnes by som urcite zavolala laktacnu poradkynu, nez aby som davala UM, skus zavolat (mozno ho len k veceru nemas dost a treba zmenit zivotospravu, vela tekutin...)

ivka82
autor
12. mar 2011

@seagull2404 dik za info, mala som tu poradkynu, skusim sa jej spytat co a ako. tiez mu nerada davam UM ale ked uz vazne neviem co, lebo si malo nataha alebo zaspi tak siahneme unavení po tejto poslednej moznosti.

nicky182
12. mar 2011

@ivka82 ahoj, a neskusala si odsat si svoje mliecko ? Zrejme sa ti mliecko len rozbieha ...skus podporit laktaciu nejakym cajikom - mne pomahal LERROS, je fajnovy ......daj vediet, ze ako sa vam dari 🙂 drzim palce

henulienka
12. mar 2011

Ja som mala rovnaký problém s dcérkou, ale ona bola veľmi spavá a po minútke papania zaspala a nedala sa zobudiť. Tiež som jej dávala UM na dokŕmenie a teraz už viem, že to bola chyba... ale vtedy som nemohla inak, keď plakala stále, lebo málo papala... presne poznám ten pocit, keď si tak unavená, že už spravíš chybu aj vedome.
Držím palce, nech máš viac výdrže ako ja!

macik27
12. mar 2011

@ivka82 aj my sme mali takýto "problém" treba len vydržať kým naberie trošku sily a rozpapá sa s UM by som ešte počkala 🙂 ono je to určite vyčerpávajúce si unavená ešte po pôrode a bábo nedá spať ale neboj bude lepšie 🙂

dugyna
12. mar 2011

@ivka82 urcite maleho nedokrmuj je to najvacsia chyba ak chces dojcit este dlaho tak hned s tym prestan...su proste deticky ktore potrebuju cuckat aj kazdu hodinu ..treba mat trpezlivost a prikladat a prikladat. a k tomu zaspavaniu..babatko je este malinke..cize mozno mate len problem s tym ze proste vecer chce byt hore...
daj si maleho k vam do postele bude ta citit. a skus temu dakujeme annang.

ikika
12. mar 2011

@ivka82 ahoj.
Podla mna je normalne, ze take male babatko pyta papat casto (mozno niekedy aj od smadu, niekdy zas potrebuje citit maminku, inokedy ho nieco vyrusi a potrebuje sa uistit, ze je vsetko v poriadku a ukludnit... alebo si len malo vytiahne naraz, ma este malicky zaludok)... aj u nas to tak bolo, ze pytala casto, vzdy som jej dala a aj dam, myslim, ze stale pyta relativne casto, ale prospievame velmi pekne... nebudem ju predsa obmedzovat (ja tiez, ked som smadna alebo hladna, tak sa obsluzim)... 🙂
Moja inak odmalicka zaspava na prsniku... malicky Ti tak nezaspi? Kojis v sede alebo v lahu? Ak v sede, skus mozno v lahu ( http://www.kojeni.net/vleze.php ) a uvidis, ci nahou pekne nezaspinka... 😉
Neboj, o niekolko dni spoznas lepsie svoje babatko a jeho potreby, taktiez svoje telo v novej "ulohe"... 😉

Kazdopadne, ja by som sa obratila pri pretrvavajucich problemoch na laktacnu poradkynu... alebo by som sa mozno predtym este skusila spytat v teme https://www.modrykonik.sk/forum/laktacna-poradna/vsetko-o-dojceni/ - tam tiez baby a laktacna poradkyna velmi ochotne poradia... a este velmi zaujimava webstranka: http://dojcenie.wordpress.com/ 🙂

Vsetko dobre prajem a hlavne, nech ste s babatkom spokojni! 😵

ivka82
autor
13. mar 2011

dakujem vám všetkým za rady🙂