Ahojte,chcem sa opytat,ci je mozne ziskat umele mlieko na predpis,teda za lacnejsiu sumu?
Nakolko,by som potrebovala jest liek,ktory nie je vhodny pri kojeni.myslite,ze by to bolo mozne s tym umelym?
Na predpis su asi len tie specialne mlieka - hypoalergenne alebo proti refluxu a to musi mat dieta diagnozu na papieri. To by potom mohla kazda matka, kde je problem na jej strane s kojenim ziadat o predpis mlieka...takze ja si myslim, ze to nepojde.
@3michaela23 na predpis su hypoalergenne mlieka a to musi mat mama alebo otec papier od alergologa ze je alergik😉.. Tam sa potom tusim len polovica plati.. Nepametam si to uz poriadne..
@3michaela23 s väčšinou liekov sa dá dojčiť..príp sú aj ine náhrady..zisti si viacej informácii, nie len info od jedneho lekara..aj tu v laktačnej skupine, ti odporučia z zahranične stránky, kde sú lieky a ich vplyv popísaný..
Naša mala pila Bebu AR, ale nemala na papieri žiadnu diagnozu a doktorka nám ju do roka predpisovala, potom už sa nedalo. Platila som vždy o polovicu menej ako bez receptu.
@3michaela23 dá sa v pohode záleží od dr....Ale dajú sa iba arkove hačkovu....nie obyčajná optipro ta sa nedá predpisat
@romanka_369 presne takto to je. My to mame
@3michaela23 neviem ja dávam malej ties bebu ale nikdy mi lekárka nedala predpis