ktoru detsku flasku by ste mi odporucili viac Avent alebo Suavinex, neviem sa vobec rozhodnut lebo sa mi pacia obe.
😀 ..mne to bolo srdečne jedno..používala som aj tú,čo som mala ako decko ja..podľa mňa aj tak všetko závisí od dudla.. 😀
To druhé nepoznám, ale od Aventu používam viaceré výrobky a sadli mne aj deťom najlepšie. 😎
Avent pouziva sestrina mala, niet jej co vytknut (okrem toho ze pod cumlom peni mliecko, co nie je moc dobre, ale to robi kazda), no naj su podla mna skutocne antikolikove flase Dr. Browns 😉
najlepsie ti odpovie tvoje dieta....moji maju kazdy inu znacku....Dominicka Avent a Misko Lovi....naopak im vobec nesadli 🙄
ahoj, ani ja nepoznám sauvinex...my sme používali avent a boli sme spokojní...😉
Bebe Duo Medic - zevraj najlepsie na trhu, antikolikove. Od suavinex sme dostali alergiu... 😒
naša malá má suavinex a je s nou max spokojná, máme aj tomme tippee a aj tie sú veľmi dobré, čítala som že sú perfektné aj dr.brown....treba vyskúšať,
My pouzivame AVENT a som s nim velmi spokojna aj maly sa tvari nadsene
🙂
my mame avent a malej uplne vyhovuje nemenila by som 🙂
@zuzkal99 Ahoj Zuzka, my sme doma vyskusali postupne vsekty flasky sveta. S vacsinou sme boli nespokojni, nejaku dobu sme pouzivali AVENT ale iba pokial sme neobjavili YOOMI - ta je naj 🙂. Je trochu ina. Ma sirsie hrdlo, takze sa s nou dobre manipuluje. Cumel je s mekceneho silikonu v tvare bradavky a pri kojeni je teple, takze je to pre dieta prijemne. Navyse tvarom a obtiaznostou pripomina prirodzene dojcenie. No najvacsiou vyhodou je, ze YOOMI system ma ohrievac, ktory dokaze ohriat mliecko za 60 sekund. Vdaka tejto flaske sa nas zivot velmi zjednodusil. A vdaka tomu, ze ten ohrievac funguje bez bateriek, je to nejlepsia volba na cesty. Teraz YOOMI system je najocenovanejsi produkt v Anglicku, ale od tohto roka je uz aj u nas.
Po skusenostiach so vsetkymi flaskami sa pri vybere treba vzdy pozerat na viac veci, ako len na flasku samotnu. Urcite ju budete pouzivat aj mimo domu (raz zacas), co vsetko k tomu budete potrebovat a podobne.
teraz je yoomi v zlave: http://www.zlavadna.sk/zlava_93043_samoohrievac...
Ja odporucam tommee tippee
Ja odporúčam určite Suavinex, sú kvalitné, moderné, antikolikové 0% BPA skrátka super!!!!
Vraj je to to isté, ja mám obe, ale najlepšie sú Chicco podľa mňa