Je lacnejšie robiť výživy doma?

1. jún 2023

Čo je lacnejšie robiť výživy doma alebo ich kupovať? Myslím tie kapsičky ovocné, zeleninové…

divokykonik
1. jún 2023

A tak mňa vyjde omnoho menej domáca výroba. Len mne hlavne nechce krpec jesť kupované príkrmy a kapsičky, takže u mňa skrátka to domáce musí byť. 😀

evica17
1. jún 2023

kup si take opakovatelne plnene kapsicky, aj v dm by take mali mat, a ja do toho robim domacu vyzivu aka nastruham/namixujem jablko, banan,jogurt a nejaku nomina kasu, a maju to ako plnohodnotne jedlo, klasicke vyzivy nedavam
https://www.pilulka.sk/zebra-me-kapsicky-na-opa...
a aj zeleninu do toho vies dat, minule sme niekde isli a krpcom som do toho dala kremovu hokaido polievku, ale zahustila som ju trosku kuskusom

viestta
1. jún 2023

Ovocne ak mas domaci zdroj ovocia sa financne oplatia. Zeleninove namas sancu dokladne vysterilizovat aby sa nekazili, pretoze zelenina neobsahuje ovocne kyseliny, ktore v ovocnych posobia ako konzervant, takze do tych sa netreba pustat

nikasmile
1. jún 2023

Za nás kupovať. Stále chcú inú príchuť.😀

patka06
1. jún 2023

Podľa mňa cenovo výhodnejšie je kúpiť hotové

sissy27
1. jún 2023

Zalezi, ci ovocie / zeleninu musis kupovat, alebo mas zdroj zadarmo. Ci sa okolo tej zahrady narobis ako kon, alebo dostanes hotove. Jednoducho si spocitaj vstupne naklady (suroviny, energia, cas, material na uskladnenie) a uvidis.

marca12
1. jún 2023

Ak mas doma v zahrade ovocne stromy,tak jednoznacne domace. Ja ani cukor nedavam,ak dam,tak len minimum. Cize ma to nestoji takmer nic.

domireb
1. jún 2023

Ak by som mala svoju záhradku, ok, zavarím. Ale tak som kupovala sklíčka, chodila na trh pre nestriekané, zavárala, drbala sa s tým po večeroch - chceš hádať, ako dlho to moje decko chcelo? Asi mesiac, max dva, do bieleho jogurtu... Ešte mám aj stenu fĺakatú od čerešní, čo mi viečko strelilo. Teraz kúpim dmkové kapsičky, keď chce, zje, nechce, nezje, neriešim. Ale moje dieťa všeobecne nechce jesť, keby bolo také, že mňam do kaše, do koláča, ok, zaváram domáce.

matkahelka
1. jún 2023

ovocie som davala a davam len cerstve, neprisla som na zmysel preco oberat dieta o vitaminy, ktore sa varom prirodzene stracaju. a prikrmy som robila domace, cerstve, neviem si predstavit, ze by som ja mala jest pravidelne nieco sterilizovane. vo vynimocnych pripadoch ako su vylety, dovolenky, ok, ale denne davat dietatu sterilizovane?

rebrambora
1. jún 2023

Lacnejsie a chutnejsie.

euka210
1. jún 2023

Ja som kupovala len na cesty, dovolenku, inak som varila cerstve. Domacu vyzivu z nasich jablk som robila, to ano.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
milanemila
2. jún 2023

Ja som to kombinovala, ked som mala domace ovocie od babky alebo kupila v bio kvalite, tak som spravila vyzivky aj doma a inak kupovane bio kapsicky.
Lacnejsia je zrejme domaca vyroba.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaond19
2. jún 2023

Ovocne len kupujem, masovo zeleninove prikrmy robim aj kupujem tak 50/50, tie domace vsak spotrebuvame do 3 dní (ak davam vonku tak vezmem do plnitelnej kapsicky) . Kupene mi hlavne setrí cas a energiu. Raz som skusala robit broskynove, hruskove vyzivy, dostala som za kyble, zavarila, vsetko sa mi pokazilo.... skoro ma piclo z takej škody.... nejak mi to nejde.

ninah1486
22. aug 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

Tak ja kapsičky doma vôbec nerobievam, náš malý zbožňuje kapsičky od sunaru...tie mu kupujem.

beahavala
23. aug 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ovocné pyré synovi kupujem v kapsičkách ale príkrmy mu zvyknem robievať doma