na mliecko a cajik sme pouzivali flasticku tommee tippee. kupila som ako prvy hrncek znacky baby nova, ale tecie z toho a ak potiahne cajik, tak az tolko z toho vyjde, ze sa mu z ustociek vylieva. mate niekto skusenost s poharom tomme tippee?
Terkaa aj my ho máme a zatial sa z neho pomaličky učíme, malému tam dávam trošičku čajiku a on si cucká, keď necucká netečie, takže je to super, lebo by sme mali potopu 😀 😀 😀 .My sme mali tiež aj flašticky tommee tippee aj s tými sme spokojní.
terkaa, ten poharik je super, my ho tiez pouzivame.
Tommee Tippee povazujem za najlepsiu znacku na trhu, mam od nich vsetko, flasky, cumliky, odsavacku, prve plastove lyzicky a kopec dalsich malickosti. V Britanii dostali niekolko oceneni za najlepsie produkty...
( Na flasky nedam dopustit, mala si ani nevsimla rozdiel medzi prsom a flaskou kvoli super tvarovaniu cumlika na flaske... dodnes kojim... 😉 )
Terka aj my ten poharik pouzivame asi polroka a vobec z neho nekvapka. Maly s nim teda riadne hadze o zem. Naustok je tam velmi dobry, musi ho zatlacit aby mu z neho nieco vytieklo.
kupila som ten hrncek, ale renko z neho nechce pit ☹ , ako ste zacali? nemozem ho nechat smadneho, takze mu dam klasicky cumel tommee a pije.
terka my ho mame. nevylieva sa z neho. skusala som z neho pit aj ja, a musis tak zacvaknut ten naustok a potom tahat, pomaly sajes kolko chces. myslim, ze na nom by sa to nemohlo stat, aby tiekol sam od seba.
a v pondelok sme kupovali v dm.drogerii 2 ks nutrilonu a bol pri tom darcek avent hrnček, tak pijeme aj z toho, tiez je dobry, len sa malemu podarilo, neviem ako ho trochu odsrobovat a vylial... tommee tippee sa nesrobuje, iba sa zatlaci vrchnak a tiez je pogumovany, takze pekne stoji aj ked do neho trosku drgnes... my mame aj s uskami.