Hnačka z príkrmov

17. okt 2021

Mala ma pol roka plne kojena. Začala som už s ovocím prikrmovat teda kupenymi detskými výzvami. A od včera ma hnačku. Co pomôže? Co robiť? Ďakujem

luccija
17. okt 2021

Začať by sa malo zeleninou... čo si jej dala slivky?nedávala by som jej nič to prejde...

autor
17. okt 2021

@luccija zeleninu som už davala teraz som prešla na ovocie... jabĺčko a potom broskynu

nikpa
17. okt 2021

Po zelenine ide mäso, ovocie až posledné keďže je sladké. Možno tá broskyňa ju prehnala alebo niečo si ty nezjedla? Daj jej probiotiká a pozor na zložky ktoré zmakcuju stolicu. Keby moc hnackovala, môžeš jej dať ryžový odvar popíjať po troškach.

enoula
17. okt 2021

Nedavaj kupované vyzivy, ved sezona jablk je prave... Nemusi ochutnať hned vsetko exoticke ovocie.. a kludne pockaj s ovocim, nakoniec

uzivatelka1113
17. okt 2021

no ak kupuješ výživy tak aspoň dúfam bez pridaného cukru.. zas niekedy asi lepšie kvalitná výživa ako kadejaké ovocie zo supermarketu.. ale je pravda že teraz asi všade kúpiť domáce jablká hrušky.. len najlepšie je zo začiatku ovocie naparovat 🤷🏼‍♀️

ivulec1
7. nov 2021

Ahojte mate niektorá skúsenosť s tmavim hlienom v stolici 5 mesacneho babetka sme zatiaľ iba na UM ďakujem

didi2102
7. nov 2021

Skús jablko vymenit za rozmixovany banán ,potom sa vráť k jablku napr s banánom je to jemnejsie,tie kupované výživy sú niekedy dosť kyslé... Moja napr hnackovala keď som zaradila jogurt,vynechala som ho napr 2tyzdne a znovu zaradila a bolo lepsie