Dievcata ktoru kasu by ste mi odporucili od HIPP na noc? Kojim maleho ma 7 mesiacov a nechcem mu davat ine mliecko iba svoje takze to chcem miesat s vodou ale ako pozeram tie mliecne kase na dobru noc sa miesaju s vodou.
@nikolabulkova Tak pozeraj bezmliecne kase a zarob s vodou, alebo svojim odstriekanym mliekom, mliecne kase vsetky obsahuju UM.
to už radšej Nominal kaše ako ten blivajz od Hipp, Nestlé a podobne
@juhseverzapad Krmit "niecim takym"...akoze co je na kasi zle? 😅
@iwesska Na domácej, teda z kravského mlieka nič! Bože chráň! Tie kupované sú blivajz. Radšej, nech niečo dobré navarí.
@moni244 Precitala, aj sme ich normalne davali detom jest - umele na tom je akurat tak to mlieko, ktore bezne pili aj mimo toho, cize kto nekoji, pochopi 🙂 Mala akurat miesto toho uprednostnila kase varene, starsi syn neskor tiez, ale kym bol maly, toto sme bravali ako hotovost ked sme boli mimo dom sme to zarabali. Mali sme aj Nominal kase, ale tie uz vobec nechceli. Ja sama som mala vzdy Nominal pre seba v zalohe, ale ani mne veru niektore nechutili vobec - je velky rozdiel kukuricna instantna a kukuricna varena. Varene kase su najchutnejsie, v podstate aj najzdravsie /kazda instatna je ochudobnena o vitaminy, ktore sa procesom stracaju/, ale ako hotovost tie instantne nezatracujem.
Keď sa miešajú s vodou, tak čo riešiš? A mimochodom drobcovi niečo uvariť ako ho kŕmiť niečím takým?