Harmanček čaj a slivková šťava pre 5 mesačného

hanaxxx
9. feb 2022

Ahojte,mozem dat 5 mesacnemu babu na zapchu harmancekovy caj a slivkovu stavu? Je kojeny +nutrilon+zelen.prikrmy. A ak ano,mam postupovat ako pri prikrmoch, ze prve dni iba skusobne po lyzicke a az potom,ked uvidim,ze nema ziadnu reakciu,tak viacej? Dakujem.

marianarem
9. feb 2022

@hanaxxx Ja som v tomto veku davala len slivkovu stavu, s harmancekom nemam skusenost. Ale ta slivkova stava slapala po prekvapivo malych mnozstvach, takych 30-50ml mu stacilo. A tych 30ml bolo zaroven take mnozstvo, s ktorym som zacinala, mensie na skusku som nedavala.

petamich
9. feb 2022

harmancek je alergen, s nim opatrne ale mozes vyskusat a uvidis, slivkovu stavu by si oficialne mala az ked bude mat zavedene slivky ale tak ta zvycajne neuskodi, malokedy ma dieta reakciu na slivky ale mozes tak ako pises, dat najskor trosku 🙂 na zapchu pomaha nasmu aj cuketa napr.

hanaxxx
autor
15. feb 2022

@petamich skusila som najprv par lyziciek, teraz mu uz trochu davam do prikrmu, lebo inak mi to nechce vypit ani s vodou, nie to este same. harmancek som nakoniec neskusala.

petamich
15. feb 2022

@hanaxxx a pomohlo?

hanaxxx
autor
15. feb 2022

@petamich len vcera dostal prvykrat viac- 30ml do prikrmu. Vcera sa akurat aj vykakal po styroch dnoch,ale mal tvrdu stolicu. Dnes nic,ale dufam,ze zajtra bude znova kakat a uz nie tak tazko ako naposledy. Ak nie, tak uz neviem, asi mu to zvysim na 40ml.