Hami čaj pre celkovú pohodu

nadkaha
7. apr 2015

Ahoj maminy,mam taku otazocku.V Hypernove som kupila 10 t.yzdnovemu syncekovy cajik Hami pre celkovu pohodu,nakolko na obale bolo napisane ze je vhodny pre deticky od 3. tyzdna.O den neskor som presne tento isty cajik videla v Tescu,kde bolo na obale napisane ze je vhodny od 6. mesiaca.Ta ista krabicka,ten isty nazov to iste zlozenie,no na jednej rabicke od 3. tyzdna a na druhej krabicke od 6. mesiaca.omyl na obale urcite,ale odkedy sa eda moze pit ten cajik?Zlozenie: harmzancek,medovka,mäta,fenikel,aniz,tymian.Mozem do dat 10 tyzdnovemu syncekovi?Dakujem za dpovede

seahorse27
7. apr 2015

Ja by som mu radšej uvarila čisto feniklový čajik, tým nič nepokazis. Tu mi v zložení dosť vadí harmanček, je to alergén. Tiež medovka a mäta neviem, odkedy sa môžu. Ostatne bylinky su ok - take proti nadúvaniu😊 Ale ak nemá maly problémy s nadúvanim, tak mu uplne stačí aj prevarena voda. Ak je plne kojeny, ani tu nepotrebuje, stačí mu mliecko 😊

nadkaha
autor
7. apr 2015

@seahorse27 kojeny bol 9a pol tyzdna,od minuleho stvrtka papame Bebu a dr. nam odporucila aj cajiky a vodu.Fenyklovy mu davam ale velmi nechuti :-/ .Potesila som sa ze som nasla aj nieco ine okrem fenikloveho,a potom som nasla ten isty s inym oznacenim,takze teraz fakt neviem.Ale vdaka za odpoved 🙂

sosanna88
7. apr 2015

@nadkaha podla mna mu davaj len vodu. feniklovy cas a podobne vynalezy, hm...no ja neviem...nasej som nedavala. mna by osobne ten fenikel naduval, tak co este babo. ale kazdy jak mysli...
nasa pila ten spominany cajik cca od 4-5mes., chutil jej velmi. v zime teply, v lete studeny. ale striedali sme s vodou. nepila ho vkuse, len ked vyslovene odmietala vodu.
v roku ho odmietla uplne, tak pije len vodu. caj vobec nechce, nijaky (po mne asi, hehe), samozrejme mlieko a sem tam trosku sirupu, dzusu na navsteve.
toť nas pitny rezim 🙂

nadkaha
autor
7. apr 2015

@sosanna88 dakujem za odpoved 🙂 skusila somt cajik "vygooglit", no aj na kazdej netovaj stranke pisu inak o nom.na jednej pisu od 3 tyzdna,na inej od 6 mesiaca,nasla som aj stranku kde pisu od 3 mesiaca.Tak fakt neviem.Davam aj vodicku,no len ked sme doma v teple,ked ideme von a je zima,tak mu chcem dat cajik teply,no ten cisty fenikel nam nereze.Preto som chcela iny.Skusim mu ho asi urobit,len slabsi,a uvidime ci to nieco spravi,dufam ze nie,ked niekde pisu aj od 3 ryzdna.

domak2
7. apr 2015

@nadkaha pokial nie su nejake horucavy, tak mu uplne staci mlieko. Cajiky vobec netreba, su tam bylinky a tie mozu spustit alergicke reakcie. Staci voda, ale aj ta tak od 5 mesiacov. Hlavne pozoruj ci dost cika, inak naozaj netreba. 🙂

ivet1371
7. apr 2015

@nadkaha davaj len vodu.čaje pokazia len zbytočne zuby keď dá naučí na čaje

scepkula
24. apr 2015

Ahojte maminy neviete mi poradit kde by som kupila caj HIPP cervena karkulka, nejako zmizol z obchodov,kupovavala som ho v tescu a nic ani v kauflande ani v hypernove, dokonca ani v lekarnach kde ho mavali neni