Grgnutie po čaji

cathrinka12
30. aug 2024

Musí bábätko odgrgnut aj po čaji?
Moja mala pekne grga skoro zakaždým po mliecku
Ale ako dám čajík tak vôbec môžem ju nosiť hocikolko no nič a ako ju položím tak mi do chvíle čajík vygrcka

werony_n
30. aug 2024

@cathrinka12 ak je bábätko ešte stále len na mliečku, nie je potrebné dávať čajík, ak papa prikrmy tak podávať len čistú vodu

anavixy
30. aug 2024

Suhlasim s werony, cajik babatko na mlieku fakt nepotrebuje. A k otazke, no pokial ten caj nevyvrati, tak samozrejme si odgrgnut nemusi.. rovnako ako by si nemusela odgrgnut ani po mlieku, ak by to nepotrebovala (a vtedy to spravi automaticky) alebo by negrckala bez odgrgnutia, chapes 🙂

simca06022011
30. aug 2024

Ake stare babatko??
Ale ako pisu, ak je to este babatko na mlieku, netreba davat caj, naozaj, je to len tekutina a vygrcka ti to lebo ma naplneny zaludok (moja mama riedila nutrilon viac a siiiice dieta vypilo a tesila sa z toho kooopu mlieka, polovicu vygrcalo.. lebo voda). Bala by som sa aby som nevyvolala potom nejaky reflux z toho. JA som ak mi malu zapekalo v cca 3-4mes (este nemala prikrmy, nutrilom mala) davala caj fakt PO LYZICKE, par lyziciek a dost. Ale iba kym sa vykakala trochu. Inak abslutne nepila nic okrem mlieka. Nedavaj. Ja som ani pri prikrmoch nedavala este pit vela caju a vody, lebo v podsate v strave jej mala dost.

cathrinka12
autor
30. aug 2024

No my davame kvôli železu lebo nekaka a veľa papa podľa doktorky čajík ale nie veľa max 30ml za deň niekedy len 10ml ale väčšinou z nej asi aj vyjde