ahojte,
ake mate skusenosti s tymto napojom? dobre, ci zle..privitam akekolvek nazory a skusenosti ci sa oplati kupovat 😉
taktiež pijem ale až na mliečko, počas tehu som nepila
Shodou okolností jsem si ho náhodou dnes koupila. Začnu ho pít od zítřka, tak uvidím, jaké to bude. 🙂
ja som skusala Gravimilk po porode na mliecko, ale bohvie čo to nebolo...
ja som v tehu skusala ale nerobil mi dobre.Naplo ma len som si cuchla.Vyhodila som dve krabice
ja som si ho kupila ale az po porode ale je to humus.. vobec mi to nechuti 😖 zvysok idem asi vyhodit
ja som ho pila, lebo mi bol doporuceny kamoskou, ktorej tiez pomohol na mlieko, pila som ho az po porode skoro 10 mesiacov a na mlieko pomohol, skor na kvalitu, sa mi zdalo, ze mala je viac napapana ako ked som ho nepila. Mne viac chutil iba vanilkovy...
gravi som skusala. v poho. ale pravidelne pijem alfika-sojove mlieko. mnaaam
ja som pila po porode vanilkovy, asi 3 krabice a mne vyslovene chutil 🙂 🙂
ja som si kupila aj vanilkovy aj cokoladovy, obaja mi chutili ale cokoladovy viacej 😉
ja som tehotna a pijem ho teraz, nedodrziavam ziadne presne davkovanie ako to tam je, ze rozrobit si to vo vode a neviem kolko lyziciek a podobe...proste si to davam kazdy druhy den do mlieka vecer pred spanim ako kakavko, nejake tri mozno styri cajove lyzicky...chuti mi to fakt ako kakavko a sme zdravi 🙂 obaja 🙂 je to take...prirodzenejsie ako pchat do seba tabletky...mysli ze gravimilk je fajn, ale vsetko treba smierou, aj tie vitaminy... 😉
Pekný humus, nič horšieho som dávno nepila.
Ja som tehotná a premýšľam, že ho začnem piť. Recenzie sú prevažne pozitývne a ja mám mlieka tohto typu rada. Keď som cvičila proteinové nápoje som pila bežne. Tak si myslím, že mi chutiť bude. A ak to má pomôcť na mliečko a lepší vývoj mojej princeznej tak ho skúsim.
Tak ja som asi divná, ale mne celkom chutí :D začala som ho piť na doporučenie doktorky, kedže som v 12tt a jem dosť málo, vraj je to výborná výživa
Súhlasím, veď chutí ako normálny mliečny nápoj 🙂
ja ho pijem, ale zacala som ho pit az po porode lebo mam predcasne narodenu dcerku a jeden dr. povedal ze je velmi dobry pre predcasne narodene deticky aby im vitaminky sli do mliecka ale pocas tehu tak to netusim 😅