Ahojte, robila som detsku vyzivu a pouzila som flasticky z detskej vyzivy hamanek, hipp take co maju na vrchnakoch gumicku alebo ako to nazvat. Pri sterilizovani sa vrchnaciky otvorili... Chcem sa opytat, ci pouzivate taketo vrchnaky na zavaranie, daju sa vobec pouzit? Neviem ci som nieco urobila zle ja alebo su tie vrchnaky na nic. dakujem
@simonne1 ahoj, presne ako pisu baby, tieto sa nedaju znovu pouzit... v lidli maju tie vyzivy dizzy, tie maju tie klasicke zavity aj vrchnaky, ak ich babu nedavas, kup si par ty, pochutnaj si a ostanu ti dobre flasky, ja som si ich tiez nechala a nelutujem, hocikedy pouzijem, aj mimo zavarania... 😉
Tieto aj ja vyhadzujem aj s poharom, ale z Hello presnidavok odkldam, tie su srobovacie a daju sa este pouzit...Ja som takto raz urobila presnidavku a vsetka mi splesnela, lebo tie viecka nedrzali ☹
Ale baby, ved tieto sa tiez zasroubuju. Ja ma Hippacke a tie maju normalne zavity. Ci slovenske Hipp maju ine pohariky? 😕
aj mne sa to stalo, tak uz pouzivam, na veci, co nepotrebuju sterilizovat a byt uzavrete takto 🙂
ahoj, ano, aj ja som skusila, ako pišeš, otvorili sa, aj tiež ked mama zavarala. preto nepouživame, bohužial, vyhadzujem do triedeneho zberu.....
Ahoj, ja som robila toto leto jahodovy lekvar a okrem ineho som pouzila aj spominane pohariky. A v pohode. Nic sa neotvorilo, vsetko dobre drzi. Moja mama uz roky robieva aj vyzivu, kompoty atd., proste nieco, co sa musi aj sterilizovat a vrchnaciky jej tiez super drzia. Takze neviem. Co mam rozumiet pod "sa otvorili"? A vsetky alebo len par? Tak nam sa to nestalo este nikdy. Skor mam problem, ich potom odkrutit, tak drzia.
@simonne1