Feniklový čaj pre novorodenca

3. jan 2022

Ahojte, aký máte názor na feniklový čaj pre novorodenca? Moju malú bolieva bruško, a toto mi poradilo viacej ľudí, zase na druhu stranu som čítala že iné tekutiny podávať až pri príkrmoch, tak ja neviem čím sa riadiť ….

pribinak
3. jan 2022

Však skús a uvidis ako zareaguje. Niekedy bábätka ten čaj ani nechcú a možno vypije 2-3 glgy

nikpa
3. jan 2022

Môj mal z toho také vetry, že preplakal celú noc, pani v lekárni mi potom povedala, že na niektoré deti to účinkuje takto a boli ich z toho brucho. Ja som ho nemohla dávať. A z čoho ju boli brucho? Má zastavené vetry, nevie sa vykakať, či?

bazalka1
3. jan 2022

Mojej som skusila tiez raz a nikdy viac. Myslela som ze pojdeme na pohotovost. Tiez mavala casto bolave brusko a ten caj vsetko len zhorsil...brusko jak balon a dieta kazdy prdik so strasnym placom....revali sme spolu. Takze ked chces skusit, skus, ale skusaj rano nie poobede.... Ja osobne som sa feniklovym a rascovym potom vyhybala.
A tiez som skusala az ked mala 4m....dovtedy som nic nedavala len mliecko a max espumisan.

lienka.7
3. jan 2022

Ja som dávala aj prvej a dávam aj teraz. Mala ma mesiac.

kika831
3. jan 2022

Fenikel nie. Skor len slabulinky vyluh z rasce.

lienka.7
4. jan 2022

@bazalka1 tak mne toto presne malá chytila z espumisanu. Tak sa krútila a plakala ze som nevedela co robiť. Celu noc plakala. Viac som jej ho nedala. A aj babo moze byt smadne, teraz je zima, kuri sa v bytoch.

petraj122456
18. jan 2022

Nie, dieťa pije do 6. Mesiacov len MM