Chcela by som Vas poprosit o radu moj syn ma 2 roky a nechce vobec nic jest len mlieko a caj a doktor nic nezistil vraj jw vsetko v poriadku. Uz som zufala viete mi niekto.poradit ako nato ???? dakujem
@bohyna72 koľko toho mlieka vypije pocas dňa ? Nepije ho veľa? Nas syn od 2 rokov pil mlieko už len pred spaním. Možno ten tvoj vie, že sa naleje mliekom a nemusí nič jesť potom
@lenuska9999 pije ho pred spanim a pije 240 ml polotucneho mlieka
@bohyna72 tak keď už nechce nič iné dávaj mu aspoň poriadne mlieko lebo polotucne z obchodu je rozdrobená biela voda a výživová hodnota veľmi biedna. Dnes sú v každom meste automaty na čerstvé kravské mlieko... Náš mal tiež takéto obdobie, nevedno prečo ale ako prišlo, tak aj odišlo. Dovtedy by som skúsila aspoň niečo na podporu chuti do jedla, v lekárni ti poradia.
@bohyna72 tak ak vypije pol litra mlieka za den a pomedzi to popija cajik, necudujem sa mu, ze normalne nechce. Chrumky si ale da rad, ze 😉
Ako prve by som zrusila obedne mlieko, zaviedla pevny stravovaci rezim, ranajky ani obed nenahradzat hlupostami. Nezjde, nebude mat nic ine az do dalsieho chodu 🤗 iba doslednost na toto pomoze, ak vylucis vazne zdravotne problemy
@bohyna72 vyhod flasu, preco by jedol, ked sa naleje mliekom?
@bohyna72 moja prestala teraz..sme tyzden u mamy a je napchavana len sladkostami .... a uz mam nervy....od rana nic nezjedla a uz jej mama chcela pchat keksik a ona reve lebo chce keksik ...razne som nedovolila a basta !!!! A ked neje ze jej mam dat mlieko ..no nedam !!! ...pekne ma "dietu" a ked bude hladna pride si zobrat aj chlieb ....ale nic sladke a chrunky jej nedam pokym zase nezje nieco normalne ....uz som razne aj mamu poučila..lebo ta jej uz davala aj sirup do čaju .... takze stravovacie navyky isli bokom pri mojej mame .....a to som sa nechcela hadat ale inak to nejde ...nebude tyzden len o sladkostiach ...... takze najdi chybu aj v tomto...ked sa napapa chrumiek a sladkosti jasne ze chlebik nechce ked su chrunky lepsie
@nwnw inak, toto je dobra otazka. Tym padom cucka z dudlovej flase este, stravovaci rezim babatka aj co sa obsahu aj formy tyka. Jasne, ze tie deti niektore potom nejedia normalne, ked k tomu nie su vedene.. Inak 2r uz vedia pit naozaj pekne, daj mu doveru a uvidis, ze nepovylieva 😉
@bohyna72 žiadne žiaľbohu, nemá zmysel, aby mliekom nahrádzal stravu. Fľašu si mala zlikvidovať dávno a nepopustiť. Jedlo päť krát denne pred neho, dvojročný už sa dokáže najesť sám a pomedzi jedlá iba vodu, nič iné. Niektoré deti sú slabšími jedákmi celé detstvo, ale nalievať sa mliekom nie je riešenie
A to az teraz zacal odmietat jedlo? Alebo vzdy bol slaby jedak? U nas boli problémy u dcerky viacere, neziaduce ucinky liekov, soor v pusinke, co ju bolelo, hypotonia, preto nevladala prehltat, prip. obycajna viroza s horuckami. Extremna vyberavost v jedle byva pri autizme, aj o tom by sme mohli roman napisat, ale to by ste si vsimli, že je aj kopa inych veci v neporiadku.