Dvojmesačná dcérka málo papá

ninka1609
1. dec 2016

Ahojte...chcem sa poradit..moja dcerka mala dva mesiace a zacala mala pit kazde krmenie vypije len 30 max 60 a to ju krmim kazde 3 hodiny ...to jej staci ? Pred tyzdnom este papala po 90-120 a prestala aj spinkat stale je akoby nervozna ..neviete mi poradit cim toskor moze byt? Dakujem

tyelde
1. dec 2016

Moze jej stacit, moja ma vyse 3 mesiace a viac ako 100 nevypije, aj to jej trva hodinu... Nie kazdy ide podla tabuliek... Ale ked je z toho nervozna, mozno jej vadi nliecko, skus vymebit zbacju... Alebo si nozbo potrebuje aj pocas jedla odgrgnut a potom papat dalej...

lorela
1. dec 2016

Dôležité je, či prospieva na váhe - či priberá. Na najbližšej poradni sa o tom poraď s lekárkou.
Dovtedy možno skús kŕmiť častejšie.

ninka1609
autor
1. dec 2016

Pije baby love a do toho pridavame odmerku nutrilonu na zahustenie lebo, ma reflux a od vtedy pije po menej

ninka1609
autor
1. dec 2016

A uz aj s placom zaspava do teraz to nerobila

lienkaviva
1. dec 2016

No neviem, ale miešať 2 značky mlieka to sa smie? Dr.o tom vie? Lebo naša dr. nam vyslovene zakázala často striedať značky že je to záťaž na travenie bábätká hlavne keď ma koliky a už vôbec by som sa neodvážila ich miešať. Skôr zmen značku na Nutrilon keď je hustejší a robí jej lepšie, ale najprv zavolaj dr.co ona na to

slivka5
1. dec 2016

zrejme nutriton si myslela nie

ninka1609
autor
1. dec 2016

Ved doktor nam to predpisal ano vola sa to, nutrilon alebo nutriton ...pisala som Na zahustenie mlieka a nie ze jej miesam dve odlisne mlieka do kopy

janickacrazy
1. dec 2016

@ninka1609 No tak asi jej ten Nutriton nerobí dobre ako vidíš, nie každému bábatku to sadne. Moj malý mal tiež reflux, ale Nutriton som nedávala, lebo som zo začiatku kojila aj prikrmovala k tomu trochu, tak som to už nechcela komplikovať. Tiež som počula, že niektoré deti potom menej pijú, kedže to mlieko je moc husté, tak to dáva aj logiku. Ak ti veľmi negrcká teda myslím veľké množstvá po každom papaní tak by som ten Nutriton vysadila a uvidíš, či bude malá v pohode.

sibalka21
1. dec 2016

Pravdepodobne ju moze boliet brusko z toho mlieka, preto malo spapa a je nervozna.... Skus vymenit mliecko....