Domáci verzus kupovaný jogurt

andrea561
10. máj 2013

Mamicky, chcela by som vediet vas nazor. chceme zacat s jogurtami. Robite domace jogurty alebo kupujete?

andrejka1974
10. máj 2013

ja kupujem, zo zaciatku som davala aktiviu sladku a teraz uz davam vanilkove zvolenske ale aj ine 🙂 🙂 🙂

sendy182
10. máj 2013

@andrea561 kupovaný 🙂
@andrejka1974 vyskúšala si zvolenský capucino..?..mňááááám....ten si dám i ja 😀 .......mojím deťom chutia najviac zvolenské....... 😉

kvetinka211
10. máj 2013

@andrea561 ak sa mas ako dostat k dobremu mlieku a mas cas sa s tym babrat, tak radsej domace. Ja davam kupovany zvolensky biely lebo domace boli trosku tahave tak mi ich nikto nejedol ... skus si ho nenaucit na sladke s prichutami, lebo na ake si ho naucis, take bude mat rada/rada. A naco zbytocny cukor a pridavne latky ... niektori odbornici tiez odporucaju nedavat smotanove (10%), ale radsej standardne plnotucne (3.5%) ako napr. Sabi, Hollandia. Hlavne nech nie su zahustovane vselijakymi skrobmi, gumami atd.

povuma
10. máj 2013

zvolenský, banovecky, Sabi....tie su naj............

ladybirds
10. máj 2013

ja kupujem biely smotanovy. ked kupujem inu znacku, tak si citam zlozenie a hlavne nech je tam toho co najmenej 🙂

andrejka1974
10. máj 2013

@sendy182 ten este nie,skúsim moja najmenšia má najradsej čisto vanilkové alebo bez kúskov ovocia

graceful9
11. máj 2013

@andrea561 jednoznačne kupované. zo začiatku biely, ak nebude chutiť tak ovocný alebo biely s džemom. minule som pozerala o domácich jogurtoch reláciu a teda keď som to videla v živote by som domáci nejedla :( nech sa človek akokoľvek snaží nedokáže jogurt pripraviť tak ako by mal...keď som videla tie množstva baktérií a mnoziace sa plesnre :( neviem možno je to vec názoru ale malému dieťaťu by som to nedala...

gretka2
11. máj 2013

Biele jogurty by zo zakona nemali obsahovat nic, okrem mlieka a jog.bakterii. Ziadne aditiva, skroby.. To ale neplati o nizkotucnych jogurtoch. Acitivia ma od jogurtu tiez daleko 😝 (ta v hranatych kelimkoch, a sladka ).... Klasicke biele jogurty, ako Hollandia, aj Zvolensky, treba pozerat na obaly...
Pozor na to, lebo niektore vobec nie su jogurty, ale "jogurtove vyrobky". Ochutene jogurty ale uz tie aditiva, skroby, cukry farbiva obsahovat mozu, a aj ich v drvivej vacsine obsahu.

sendy182
11. máj 2013

@andrejka1974 veď ten je pre nás 🙂 ja som mladšiemu cez sitko pasírovala ovocný jogurtík.....xixix