Dokedy pili vaše deti mlieko?

camilla_1
23. máj 2012

Mamicky poradte mi , moj syn ma rok a pol a z dna na den odmietol mlieko pil uz nutrilon3, zvykol 2x denne rano a vecer ako dlho pili vase deticky mlieko? a ako ho nahradit ? uz sa ani nenapije proste vypluje flasku hrncek poharik nijak ho do neho nedostanem,,,,,

katy1979
23. máj 2012

ak papa mliecne vyrobky jogurty syry ci ho ma vo varenej strave nemusis ho do neho nasilu liat. popr. vyskusaj kravske dat do poharika teda ak nie si strikne proti podavaniu kravskeho mlieka.

hoota
23. máj 2012

ahoj, moj syn ma rok a mlieko tiez uz moc nechce, vypije ho iba rano. nebudem to do nho tlacit nasilu ked nechce. podla mna to UM dieta nemusi pit az neviem dokedy, je to len reklama. ved 1,5 rocnemu uz mozes dat jogurty, mliecne kase a pod. aspon ja to tak riesim...

stanislavao
23. máj 2012

Nas starsi nepil mlieko od jedneho roka a Simonko bude mat uz 3 v septembri a mliekovy je stale. kazde dieta je ine a ked ho nechce, tak mu ho nedavajte. nic sa nedeje. skuste trvanlive, skuste kakao a ked nie, no tak nic. syry, mliecne vyrobky ine ked zje, tak vapnik ma z toho.

astonka
23. máj 2012

no ja som sice nedavala umele mlieko ale dojčila som dceru...po 1,5roku som prestala a začala davat normalne polotučne tušim mlieko(alebo plnotučne už si nepamatam)-takto mi to kazala moja dr.vtedy ....
syn mlieko nepil potom vobec ked som ho prestala dojčit len ked chcel tak som mu urobila granko do šalky...

anjelicek26
23. máj 2012

Ono to, ze dieta po dobe dojcenia/flaske mlieko potrebuje je nieco, co sa nam snazi nanutit mliekarensky priemysel. Nutne to nie je. Pokial ti dieta papa mliecne vyrobky, a dostatocny pocet mliecnych bielkovin a tukov v strave, neboj nic. Mlieko ho pit aj tak nedonutis. A k zdravej vyvazenej strave dietatu po veku dojcenia nie je mlieko potrebne. Moja dcerka po dojceni - po 2,5 roku - uz mlieko nepije a je to siroko-daleko najzdravsie dieta a krvne testy to potvrdzuju. Sopliky, kasliky, lieky, nic z toho nepozname.

gaby21
23. máj 2012

Moj prestal v den ked som ho odstavila od kojenia, to bolo v 14 mesiacoch, a nevyzera ze by mu chybalo, kazde rano spapa jogurt s vlockami, to je vsetko z mliecnych vyrobkov.

anw
23. máj 2012

Moja odmietla mlieko ked mala 5 mesiacov

zuza.m
23. máj 2012

aj mne prestal maly pit mlieko tak po roku a pol,potom som mu začala davat len do šalky ako kakao aj to vypil len par hltov.nejako som to prestala riešit ,zbožnuje omačky a take mliečne jedla tak sa snažim varit take aby to mliečne mal.ja osm tiež neni mliekova a nikto ma nenanuti 😅

zuzkalenka
5. jún 2012

moja Lenka prestala piť mlieko asi tak pred 4m. ja jej ho ponúkam každé ráno aj večer ale nič raz možno 2x ho vypije ale každý deň nie 😒
Dávam jej jogurty a syr a tak.

marvis
5. jún 2012

Moja pije kazde rano a vecer salku mlieka.Este nikdy nepila kakao.

habibi78
5. jún 2012

moja ma 4,5 roka a kazde rano aj vecer stiahne po 300 ml bezlaktozoveho mlieka, do ktoreho jej davam malinku lyzicku Granka...tym ze ma intoleranciu laktozy, sme na tom horsie s nahradou mlieka vo forme syrov, tvarohu, jogurtov a tak...

gabuska36
6. jún 2012

no kravske mlieko by som určite nedávala...chodím so starším synom na gastro a doktorka vravela,že mlieko iba zahlienuje...je tak poprevarované a pasterizované, že uplne zbytočne by ho pil...mliečne výrobky áno......ale mlieko nie.....nuž asi by som dávala do 2 rokov,ale nie kravské...

ivuska6
6. jún 2012

moj ma 6 a stale je na kakavku ale to uz nie tolko ako bol pred rokom za mesiac stiahol 5 paklov mlieka teraz je to uz len 3 🙂

digysa
6. jún 2012

My to striedame- sojove/ kravske a pijeme ho cela rodina...takze u nas budu pit deti mlieko asi az kym nezomru! 😵

luciferkax
6. jún 2012

Môjbude mať čoskoro 4 roky a s mliekom vstáva, s mliekom zaspáva, dávame na streidačku kravské a sojové, občas, ked babička prinesie, tak aj kozie 🙂 všetci doma mliečko milujeme, tak pijeme veeeeeeeeľa mlieka a aj napriek tomu žijeme.. avšak keby moje detičky mlieko nechceli, tak by som tragédiu nerobila :D

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hajanka
6. jún 2012

MM pil do troch mesiacov, UM pil do dvoch rokov a KM pije doteraz 😉 😀 😀

elliah
23. jan 2013

my pijeme rano KM a vecer UM a to budeme mat coskoro 3 roky....