Ahojte baby, potešili by ma Vaše názory na nejaký dobrý kuchynský robot...samozrejme v rozumnom pomere, čo sa týka kvality a ceny. Budem rada ak napíšete aj negatívne skúsenosti. Ešte sa chcem opýtať, či používate aj mlynček na mäso (ak je súčasťou Vášho robota) alebo je to skôr zbytočnosť podľa Vás. Dakujem 🙂
@lukihomamina ja kuchynsky robot pouzivam minimalne, iba ked robim nieco vo vacsom, napr. ked zavaram a potrebujem nasekat, nastruhat vacsie mnozstvo. inak radsej pouzivam mensie spotrebice, koli jednoduchsiemu cisteniu, jednoduchsej manipulacii, nezabera tolko miesta na linke a pod. cize zvlast pre mensie mnozstvo mam maly sekacik, ktory ma sklenenu nadobku a mam lepsi pocit sekat tam bazalku s olejom ako v plastovej nadobe, alebo rucny tycovy mixer, a zvlast miesac aj s nadobou (ktoru nemusim pouzit), kavovy mlyncek koli maku a pod.
@lukihomamina ja mam kenwood (cena cca 140eur ) a vyuzivam dost, na sekanie , salaty, odstavovanie (citrusov) , smoothies...akurat na mixovanie polievok pouzivam ponorny, nakolko mi to velmi motanie sa ze prelievat do mixera a potom spat
@zuzu46 ani neviem, nebola to nejaka znama znacka, kupila som to v beznom elektro, ale pacilo sa mi, ze ma sklenenu nadobku.
ja praveze davam prednost tycovemu mixovaniu, lebo udrzba je najlahsia. pri mixeri treba umyvat aj nadobku. tento tycovy mam myslim philips, nerezovy, cize je mozne ho pouzit aj na mixovanie horucich pokrmov. uz ho mam asi 10 rokov.
robot mam moulinex a po 13 rokoch ho uz vnimam dost negativne, ta nadobka, kde sa vsetko mixuje uz dobre netesni a ked tam sekam, struham nieco co ma viac stavy, tak to zospodu vyteka.... svokra si kupila ten isty a po case jej robi to iste. a to ho az tak casto nepouzivam, lebo ma odradza narocnejsia udrzba. neviem, ci v buducnosti pojdem do jedneho robota, alebo si budem kupovat samostatne kusy iba toho, co naozaj vyuzivam.
podla mna je kuchynsky robot zbytocny, radsej kvalitnejsi mixer a ten ho nahradi, ja mam konkretne Vitamix PRO 500 a urobi skoro vsetko, melie, drvy, miesi, mixuje, seka...vyuzivam ho kazdy den a nezaberie tolko miesta ako robot.http://shop.vitarian.sk/vitamix-pro-500-21
@monnaa ano rozseka aj zeleninu
Mam bosch profimixx46 je dokonaly. Miesi cesto,buchty z kg muky nema problema pre neho,slaha krasne,mixuje,mlincek ju super ci uz na maso ci na ine,vyborne struha.... som spokojna. Moj naj pomocnik v kuchyni
@lukihomamina Ja mam moulinex aj s mlyncekom na maso uz asi 7 rokov. Pouzivam vsetko, okrem odstavovaca. Som spokojna. 😉