Ahojte mamicky, tak o 2 tyzdne zaciname s prikrmovanim ked bude mat ukonceny 4 mesiac, vcera nam to aj pediatricka odporucala kedze je na umelom mliecku, chcela by som mu davat bio zeleninku, zdravu, dobru chutnu...nepoznate niektora nejaky dobry obchodik ? dakujem ...v Bratislave alebo v Stupave a okolie.
no bio mas hlavne take domace, kde aj vies, ako sa to pestovalo - cize teraz v zime ani velmi nic, jedine ak poznas niekoho, kto ma uskladnenu urodu. na take bio dovezene odniekial z tramtarie sa ja osobne mozem..... 😉 skus aj takto sa popytat, ak mas znamych, co nieco pestuju, mozno maju zmrazene, mrkvu, tekvicu, kalerab a podobne, zemiaky, cviklu, jablka mavaju ludia uskladnene. zmrazene aj do dalsich tyzdnov, ked budes pridavat ovocie, tiez lepsie domace rozmrazene ako z obchodu, kde moze byt cerstve teraz jedine tak z dovozu. a prinajhorsom ked z obchodu, tak tiez hladaj bio (ked teda chces) mrazenu zeleninu, ta sa zevraj mrazi hned po zbere, cize je hodnotnejsia.
no a na obmenu jedalnicka (za par tyzdnov, ked toho bude viac papat) aj hotove vyzivy, odporucam citat zlozenia, v dm maju velmi dobry vyber 😉
my sme s prikrmovanim zacinali na jesen, ja som si cez leto toho dost namrazila zo svokrovej zahrady
Presne ako píše zabina27,ja by som za bio potraviny v obchode nevyhodila ani jedno euro.Naozajsne bio máš ked si dopestuješ sama bez postrekov,hoci bio to nieje uz ked nato naprší-v daždovej vode je bordelu😖.Alebo od rodiny, známych co majú zahradku.ja takto beriem od kamošky zajacov pre malú a manžela,pre mňa osobne je zajac bleee.😁,aj zeleninu,ovocie, pozbieram od rodiny a keď nie,kupim na trhu,vobchode a hotovo.ja teba tým bio obchodom neverím.
@8291 aj pre mna je zajac ,,blee, ale nikomu to nehovorím lebo na jedlo sa nehovorí ble, fuj...mne to strašne pripomina stiahnute psa z kože...
Mna ukamenujete ale ja davam aj HIppky a Hamky....okrem toho dnes mi aj tak zhorel prikrm pre malu - varim v tam mini hrnčeku a zakecala som sa s kamoškou...tak nebola ina cesta 😀
Ono zase tie Hippy garantuju ze je to z ekologickeho hospodarstva a trošku to ma nejake zdrave zasady...ako poviem pravdu nie som ziadna bio matka ale ta mrkva z tesca...po pár dnoch to začne mat čierne flaky, uz to nekupujem. A zase aj moja mama dopestuje čosi ale tak to ja nepovazujem za bio - 15km od SLovnaftu...ale vo vysledku čo uz...ak mam moznost kupit lepšie tak kupim ak nie tak nerobim vedu. Ale teda aby som aj odpovedala na otazku tak vraj je fajn aj to debničkovanie...vela ludi si to chvali...http://www.slovenskadebnicka.sk
Podla mna viac nez zeleninka je dolezite fest kvalitne maso. Radsej menej,ale kvalitne. Ja kupujem v Slnecnici,mamen dobre skusenosti.
@sardinka335 ja som mozno hnusna ale mne odratý zajac pripomína embryo,manžel ten zajaca zbožnuje a s malou sa v tom vedia kotiť😖,ona dostane nohu do ruky a tvária sa obaja ze mňam,ja tiež mam doma vždy v zasobe hotové príkrmy,lebo nie každý den som pri hrncoch,nie vždy stíham,tak otvorim,prihrejem a malá spapá,ked si vonku pochutnava na piesku,hline,oštatej tráve od psov😁,olizuje ploty,tak neviem prečo by mal byť príkrm sajrat.
@8291 😀 😀 😀 suhlas...
Potrebujem zacat mrkvickou a potom zemiacikom, cize bio kde budu mat zeleninku...vdaka za rady