Dobrá uzatvárateľná fľaška so sosákom

budesvadba20
15. feb 2015

Caute,maly ma uz asi tretiu flasku so sosakom umelohmotnu, stale z nej kvapka aj ked je zatvorena, viete poradit nieco co sa da dobre zatvorit a by bolo napr aj sklenene? Dik za rady🙂

meluela
15. feb 2015

@budesvadba20 ako majitelka asi 5 roznych flasiek a inych zazrakov aj od aventu odporucam kupit raz za tyzden na von jeden 7dlc Rajec a potom plnit vodou z kohutika, doma pit z pohara ... kazda flaska po case zajde a su s nimi len problemy

katrinka8
15. feb 2015

Ja nedám dopustiť na "zdravú láhev". Keďže som na mobile, nejde mi pridať link. Treba dať do googla "zdravá fľaša" a vyhodí to stránku. Práve z dôvodu, aby sme v kuse nemuseli kupovať minerálky kvôli fľaši, zvolili sme túto cestu. Deti majú detské ( synček dostal svoju akurát včera, má 14 mesiacov), my s mm dospelácke. Nepreteká, nesmrdí ani po tom, ak náhovečer zabudneme vyliať nevypitý čaj či vodu. Zatiaľ nezašla, a to ju používa dcérka denno-denne už takmer dva roky. U nás spokojnosť.

esterba
15. feb 2015

@budesvadba20 zdrava flasa urcite ano, a ak sa ti chce hladat, existuje aj od ineho vyrobcu v sklenenej verzii, v ba ju maju v zelenom obchodiku vo freshmarkete, mozno maju aj eshop.