Ahojte, mala uz ma rok aj par dni a chcem sa vas spytat dokedy ste kupovali dojcensku vodu...ako mi dosla posledna flaska uz jej davam len z vodovodu neprevarenu, neviem,sme na sidlisku tak voda je ok si myslim, je treba ju vlastne prevarat?
ja som prave kupovala dojcensku vodu a este kupujem (dcera ma rok aj kusok), pouzivam vsak len vodu vodovodovu -prevarenu -na mlieko a varenie, dojcensku uz len ked jej davam pit vodu do jej flasky
ja som prve balenie dojcenskej vody kupila presne vcera 😀 kedze s malym cestujeme coskoro lietadlom.. inak pil vzdy len prevarenu vodu z vodovodu, od asi 10-11mes pije aj neprevarenu, len mlieko mu zarabam do prevarenej 🙂
Voda z vodovodu je úplne OK, balené dojčenske vody su jeden vydarený marketingový ťah, ten plast - fľaša ma od zdravého
veeeelmi ďaleko a v kamiónoch sa ta voda 10x uvari a zas ochladí, to veru zdravé nie je
Pozri si rozbor dojčenských vôd a zistia, že je ti peň opäť jeden krásny marketing. Voda z vodovodu je to naj a vôbec ju netreba ani prevarat, to max u novorodenca.
Ja som dojcensku vodu nepouzivala vobec vzdy len prevarenu z vodovodu od 1,5 roka aj neprevarenu. Podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze.
Susedka si kupuje dojčenskú vodu pre seba, inde propagujú vodu z vodovodu, vraj je najlepšia, tak neviem.
Ja som kupovala asi dovtedy kym sa mi normalne nezacalo robit mlieko.. a este kusok, pre istotu, cize cca mesiac. Ale zname tronjanosbne matky mi vraveli, ze aj preverena voda z vodovodu je uplne v poriadku, a mozem to len potvrdit. Sme zdrava rodinka (az na moje poporodne stavy 🙂 )
ja som prevarala...ani jedno moje dieta nepilo lucku ci inu dojc.vodu
ja mam kupene dva kartony a ako to tak citam, tak asi budu aj posledne🙂 nieco si z toho zoberiem ja na pitie do porodnice a zvysok miniem na maleho a potom uz len prevarenu vodu z vodovodu aku sme pili vsetci a nic nam nie je....🙂
vzdy ked idem v obchode okolo mineralok a tychto vod, pozeram na cenu, ked si predstavim, ze este aj dojcenska voda by bola sucastou nasich vydavkov, tak dovi....
Nikdy som nekupovala dojčenskú vodu, myslím, že ide len a len o biznis. Veď čo mamky neurobia pre svoje deti aby boli zdravé... Používala som tú z vodovodu a prevárala som ju asi do roka.
no od tretieho mesiaca dokrmujem sunarom - len prevarena voda, a mame 8 mesiacov a na pitie normalne naberiem z kohutika
davam jen z vodovodu neprevarenou, vařila jsem jen na čajik.. 😉 u nas je kvalitni voda
My sme vodu dali prvý raz k zeleninovému príkrmu, maličká je kojená. Taktiež používame vodu z vodovodu, neprevárame.
ja som prevárala, žiadna Lucka ani nič podobné
my sme aj u prvej aj druhej používali vodu z vodovodu, len sme ju prevarili...A teraz to kombinujem s dojčenským Rajcom, keď potrebujem rýchlo zarobiť mliečko..
nikdy som nekupovala dojčenskú vodu, dcéra vždy pila vodu z vodovodu a to neprevarenú, nikdy nemala preto žiadne problémy, nemá doteraz žiadne alergie a to má o týždeň 11 rokov... myslím, že v dnešnej dobe sa to preháňa s tým, ako sa mamičky snažia držať detičky v nejakej ochrannej bublinke a pritom každé druhé dieťa ak nie viac má nejaké alergie...
nikdy som nekupovala dojcensku vodu. Vzdy som davala iba vodu z vodovodu, ani som ju neprevarala a deti z toho nikdy nemali ziadne tazkosti.
Asi do roka prevarenu z vodovodu, potom aj neprevarenu. Flaskovu iba na chate kde nebol spolahlivy zdroj vody. Odkedy aj ja pijem uz len vodu z vodovodu, v plastovej normalne casto citim hnusnu pachut plastu a videla som velakrat ako na tie flase prazi slnko.
ja cca do 5-6 mes. Potom prevarenú z vodovodu a od 1 roka už normálne z kohútika...
dojcensku vodu som davala len ked sa mi nechcelo prevarat vodu z vodovodu.prevarala som cca do 7 mesiaca?? asi....
dojčenskú vodu som nekupovala, ja proste tým baleným vodám, čo skladujú na slnku neviem prísť na chuť, z vodovodu som neprevárala a prvý krát som dávala keď mala cca 5 mesiacov cez striekačku, lebo fľašu nechcela