Mam otazku dokedy ste davali detom ovocny caj specialne pre deti a druha do kedy ste prali detom osobitne oblecko v specialnom prasku pre deti mala ide mat rok a pol a zvazujem pranie spojit.
Ja som detske caje davala asi do 3rokov, potom som zacala davat klasicke ovocne caje, u nas sa caju vypije vela tak su decka zvyknute na vsetky druhy.
A v detskom prasku som prala tiez asi prve 2-3roky. Ale postupne som skusala aj iny prasok (ci sa neobjavi alergia) az som prestala ten detsky kupovat. - avivaz davam roznu aj detsku sensitiv aj inu silnejsie aromaticku.
@alex5896 nemohla mat 6tu chorobu? Tam je vysyp, ale to by snad v nemocnici poznali. Urcite by som necakala tak dlho, neviem si predstavit prat po 5 ci 6 kuskov. Vyber na zaciatok nejaky nie velmi parfemovany prasok/gel a bez avivaze, uvidis. My sme pri obich detoch nemali ziadne problemy, ale my nepouzivame avivaz ani ziadnu parfemovanu divocinu.
Odkedy sa syn narodil periem všetkým v prostriedku vhodnom aj pre deti .. lepší aj pre nás. Čo sa čajov týka,tie nepil nikdy, teraz si občas dá normálny ovocný,ale má už takmer 5 rokov
Čaje nedávam, perem spolu všetko od zaciatku.
@alex5896 ovocny caj nedavam ziadny specialny pre deti, kupujem caje normalne. Davala som zhruba po roku, dovtedy som nevidela zmysel, a aj potom iba pri chorobe a v zime. Deti nam piju cistu vodicku.
V specialnom prasku pre deti som prala prve mesiace. Ked sa minul, presla som na normalny a periem spolu podla druhu a farby. Prat rok a pol osamotne mi pride neefektivne a zbytocne. Urcite mozes prat spolu a v normalnom nedrazdivom prasku.