Dieťa začína s príkrmami - taniere, misky, lyžičky

8. sep 2024

Dieťa začína s prikrmami - aké taniere, misky, lyžičky kúpiť ?
Aké by ste odporúčali ? Alebo je to jedno ? 🙂

kapanek1
8. sep 2024

Lyžicku na zaciatok plastovu. Za mna misku s prisavkou tiez plast.

werony_n
8. sep 2024

Plastové lyžičky aj taniere, keďže sa môže ľahko stať, že ti to zhodí 🙂

lenkakravcova
8. sep 2024

Mne sa osvedčila Avent oranžová úzka plastová lyžička (z tej jedinej som dieťa nakrmila tak aby to nemalo všade okolo úst 😀), a tanier žiaden - to klasická miska. Plastové sú oničom. Keď dieťa krmiš ty, tak je lepšia keramika aj na ohrev. A neskôr tie plastové sú tiež onicom - deti ich prehrávajú. Keramická dobre vyvážená miska je podľa mňa lepšia (aj na hrabanie sa v jedle malými rukami 😄)

lenkakravcova
8. sep 2024

Lyžička táto

banalu
8. sep 2024

Ked krmis ty, tak plastovu lyzicku. A davala som z nasej misky keramickej. Neskor som kupila ospevovany silikonivy set s prisavkami... to prekukla asi za 30 sekund a uz to letelo... kusky potom dostavala pred seba priamo na pultik a z toho si to brala. Neskor plastove riady z ikei.

soraya25
8. sep 2024

Hlavne nekupuj žiadne plastové kaučukové gumené a iné taniere to všetko ma všetko taký hnusný puch aj po vyvarani aj to jedlo tým cítiť… normálny sklenený tanier hneď všetko chuti jak ma

really8
8. sep 2024

Vystacila nam sada z ikey

lucia13022023
8. sep 2024

My sme mali toto a bola som maximálne spokojná.

viestta
8. sep 2024

Pouzivali sme tie riady co boli doma. Normalne nerezove lyzicky, najprv kavova, potom mensia polievkova od priboru. Akurat miska sa kupila plastova, ked sa zacal krmit sam.