Chcem sa spýtať či sa niekomu stalo a vedel by mi poradiť....môj malý sa v piatok vrátil po 10 dnoch z nemocnice a nechce mi jesť ani piť. Mlieka vypije za deň max 300ml a ostatnu stravu len 3-4 lyzicky.....ma 8 mesiacov...caj nechce vobec a nemozem do neho dostat ani striekackou...totalne sa zatne......idu mu horne zuby tak neviem ci to je ten dovod...bola som u doktorky ale mame prist za tyzden zmerat hmotnost....mate nejaku radu??? nez isiel do nemocnice tak bol velky papkac...mame 10,5 kg ...jedol kazde 3 hodiny niekedy po 2
Ahoj, neviem kvoli akej chorobe bol v nemocnici, ale moja mala ked bola chora, tak tiez niekolko dni takmer nic nejedla, iba pila. Az postupne, ked sa citila lepsie sa rozjedla. Neboj, od hladu nezomrie, ma aj dobru hmotnost, iba mu ponukaj, ale nenut ho, on sa postupne rozje. Moze to kludne byt aj kvoli zubkom.
ahoj tak tekutiny su zaklad skus mu ponuknut nieco sladsie cajik napriklad s troskou cukru kludne
mal zapal pluc a bol tam sam lebo ma nemohli s nim prijat lebo som bola chora aj ja a potom uz som k nemu nemohla ist...ani na navstevu sme nemohli lebo mali kvoli chripke zakazane navstevy...vratil sa v piatok rano ale to papal krasne aj v sobotu ale od nedele zacal strajkovat
neboj sa, to pomaly prejde, chudacik maly, ma depresiu z nemocnice, poznam to, ponukaj mu papt aj pit, ale nenut ho, neboj on sa pozbiera a zacne mu chutit 🙂
dufam ....dakujem za odpovede
@nikibella no tak pobyt v nemocnici nepridá na psychike asi nikomu, obzvlášť malému dieťaťu a ešte keď je tam samé odlúčené od matky (ani si to nejdem predstavovať) ... neboj, netlač na neho, váhu má na svoj vek velmi slušnú, takže sa nemáš čoho obávať ... chce to len trošku sa pozbierať z toho šoku z nemocnice a z odlúčenia od teba a navyše aj dospelému po chorobe moc nechutí 🙂 trpezlivosť a nenechaj sa vystresovať aj pediatričkou .....
len prve dni co bol doma tak papal aj cajik pil tak som si myslela ze chyba bude niekde inde......teraz mi papa tak 3x za den ale caj nechce vobec...vtedy papal kazde 3 hodinky a to niekedy vydrzal len 2
@nikibella navrat z nemocnice je obrovsky sok, co by si hned chcela. tvoja pediatricka asi tiez nerozmysla, ze vazit o tyzden, deti sa po takomto pobyte davaju doporiadku aj mesiace.
preco bol maly v nemocnici a s kym tam bol?
a rada je jedina. TRPEZLIVOST NA 1000 KRAT. nic ine