Pomôžte mi prosím niekto :( Dcéra nechce vôbec jesť…
Urobim jej niečo jesť a vypľuje to. Ja už neviem co robiť, plačem a trápim sa..nechápem čo som urobila alebo robím zle :( Keď bola menšia tak papala hocičo a potom zrazu z dňa na deň začala vymýšľať…teraz ma 2 a už ti je v takom štádiu, že kľudne celý deň vydrží nejesť…
Kúpila som jej sirup na podporu chuti do jedla, ale itak to nepomáha… prosím vás poraďte mi niekto kto ma alebo mal doma taktiež takéto dieťa :(
@zuzkaa1991 mlieko jej dávam len večer pred spaním…
Ráno keď sa zobudí dám jej vodu, potom spapá jogurt…urobím obed a nechce…kľudne tak vydrží celý deň len na jednom-dvoch jogurtoch a vode
Skúsiť menit chlebik cisty zo začiatku poprípade dat šunku vedla chlebíka nejak pekne nakrajat(nasa len všetko ciste chcela pecivo cestoviny atd pokial nemala crevnu virozu v 4r a nevyhladovala sa odvtedy zacala.aspon skúšať) takze skusila by som chlebik cestoviny ciste dat do misky a do druhej cestoviny s omackou tak som krmila.mal.... polievka bola zaklad to.musela jest kazdy den...a doteraz trvam
Kolko casto.ma mlieko poprípade sladkosti chrumky atd popiste cely den od rana do rana (ak v noci pije mlieko).cp všetko da do seba(spapa) nasa ma 6r a tiez slava to nebola a nie je doteraz s jedlom