Ahojte. Dcérka má 7 mesiacov a doteraz som bola zásadne proti podávaniu akýchkoľvek čajov a nápojov. Podávam jej len čistú kojeneckú vodu a moje mliečko. Teraz som objavila Babio detský bio čaj. Je v niečom výnimočný a zdravší pre dieťa alebo je úplne rovnaký ako všetky čaje (je to v podstate droga) a je to len reklamný ťah? Zaujímajú ma vaše názory a skúsenosti.
@asocial Ja by som chcela skúsiť kvôli tomu že som objavila bio utišujúci čaj na noc. Chcem aby dcérka začala lepšie spávať. A aj kvôli tomu že ide zima. Neviem ale či by to bolo správne keďže o bežných detských čajoch a práškových nápojoch nemám silnú mienku. Tak preto sa chcem poradiť.
@lusyke pokial viem, tak to nie je o tom, ci je zdravsi, ale o tom, v akych podmienkach su pestovane byliny. V tychto by malo byt garantovane, ze su pestovane na vhodnej pode, vzduchu atd.
Ale tak ako vsetko, co ma znacku bio, je u nas podozrive a tazko rozlisitelne od nebio, takze to ludia aj tak ofrflu a povazuju za reklamny tah. Ja som kupovala detsky bio caj a bol a malicko drahsi od nebio znacky. Ak chces mat istotu, oslov vyrobcu, nech ti da garanciu. Na informacie mas pravo.
@hradnapani mne ani tak nejde o to či je to bio alebo nebio. Čaje sú zbytočná záťaž pre tak malý organizmus a deti ich nepotrebujú. Niektoré zdroje odporúčajú čaje nepodávať do 3 rokov. Chcem vedieť či sú tieto bio čaje o niečo lepšie alebo je to rovnaká droga ako bežný čaj ale tieto majú prívlastok bio.
@lusyke je to rovnaka droga ako iny nebio bylinny caj, akurat byliny su pestovane v garantovane cistom prostredi,jedine v tomto je medzi nimi rozdiel
ziadne bio nieje bio. ved sa o tom uz tolko hovori, ze to bio je horsie, ako normalne nebio. uplne zbytocne je davat dietatu caj. osobne: ani ja to nepijem, lebo mi to nechuti a nechcu to ani moje deti.
@lusyke nas syn ma rok, a ja som mu dala caj dvakrat v zivote...bio feniklovy, uspech to nemalo...tak davam aj nadalej len vodu a moje mlieko...inak myslim, ze nie je nejaka potreba, aby pil caj...mozno, ked bude zima, aby sa ohrial, uvidime...