Detské sedátko verzus stolička. Čo je lepšie?

ewanell87
1. jún 2017

Maminky, prosím Vás o radu: Náš 5 mesačný synček už nechce ležať, keď ho držím tak, že sedká, tak sa vydrží hrať aj hodinu. Ale to zase samozrejme nevydržím ja 🙂 Hľadám preto detskú stoličku/sedátko, v ktorom by sa mi mohol prehrať, ale ktoré by sme využili aj na papanie. Plus, úplne ideálne, ak sa to dá so sebou nosiť. Keďže cestujeme. Čo hovoríte na toto? Má s tým niekto skúsenosti: https://www.feedo.sk/summer-infant-superseat-ne... ? Prípadne viete mi poradiť niečo iné? Vopred ďakujem 😘

janickacrazy
1. jún 2017

@ewanell87 5-mesačné dieťa nemá čo sedieť, ak sa nevie posadiť samo a udržať samo v sede, čo asi nevie, však? 5mesačné dieťa má byť prevažnú časť dna na brušku na podložke a tak sa hrať, na prvé príkrmy som používala autosedačku, až ked vedel pekne sám sedieť, tak som ho dávala do jedálenskej stoličky, čiže asi okolo 10mes.

sissy27
1. jún 2017

@ewanell87 dieťa má sedieť až vtedy, keď je na to pripravené - teda keď sa vie do sedu dostať samé a samé sa tam aj udržať. Kúp na zem nejakú interaktívnu podložku, nech sa naťahuje za hračkami, skúma, cvičí... prípadne ohrádka - mne sa veľmi osvedčila, malá na mňa videla zo všetkých strán, ja som si porobila čo bolo treba, malá sa zabavila, priebežne sme "debatovali" ... polohuj chvíľu na chrbátiku, chvíľu na brušku, proste nech robí to, čo mu je prirodzené... ak chce sedieť, tak nech trénuje svojimi silami. A že trošku mrnčí a jeduje sa je normálne, nemusíš hneď všetko pustiť a skákať k dieťaťu.

matka1989
2. jún 2017

ved kup kresielko a do toho dieta daj ...

ewanell87
autor
3. jún 2017

@matka1989 kresielko?