Dobrý den. Chcem sa spýtat, aké máte skúsenosti s detskou výživou z DM Babylove? Dakujem
Dakujem za odpovede. Ale mam na mysli mliečnu výživu 🙂
Nasmu malemu chutili velmi ich produkty aj mliecko sme tam kupovali ich znacku, aj ploenky babylove
S plienkami mám aj ja dobrú skúsenosť, myslím si že lepšie ako Pampers
@lea1610 môj drobec bude mať 10.mesiacov a od narodenia papa Babylove mlieko...doteraz sme nemali žiadne problémy, žiadne hnačky, nafukovanie, dokonca ani zvracanie. Minule mi jedna kamoška povedala..." a to je také lacné, neverím, že je dobré...." somarina! Môj prví syn papal Sunar, mali sme zápchy a dokonca zlatú žilu! Na Babylove nedáme dopustiť 🙂🖒🖒🖒🖒
Tiez pre maleho kupujem plienky, kozmetiku aj ovocne ci slane vyzivy len babylove, a som velmi spokojna....ich mlieko neviem poradit, lebo to jedine nemame od nich 🙂
Aj my máme od 6teho mes babylove mliečko a dobre. Pri nutrilone stále problém s bruškom. A máme 11 mes myslite ze je problém že stále papame 2ku mliečko.? Mali sme kúpené zásoby a nestíhame piť 🙂
@katkapalo1 ja som zvykla ešte večer do mliečka dať polievkovú lyžicu kaše, pokiaľ sa Vám zdá byť slabšie, lebo mi už mame od 10.mes a zdá sa mi,že je silnejšie. Podľa mňa to vôbec nevadí, možno by som dala aj viac flasiek denne...to som zvykla keď nechcel môj papat normálnu stravu ;) tiež sme tak mali do zásoby 🙂
@rojko no my mame na noc hami hajaja to je také hustejšie a ráno babylove.... Ale my mame problém niekedy zjesť dva krát mlieko nieto viac flasiek🙂 kašu krupicu puding vôbec ani do úst to nechce ☹ jedine mliečne biely jogurt s ovocím alebo sem tam marhuľový
my papáme mliečko Babylove už od 1. mesiaca.. vyskúšali sme rôzne značky, všetko nám robilo problém, jedine Babylove nám sadol. Teraz už ideme mať 1.rôčik a stále frčíme na Babylove.. čiže ja ho na základe našej dobrej skúsenosti odporúčam..
Kupovala som..dobre kvalitne... a nielen detske..moja mala doteraz lubi tie velke bio vyzivy.. hlavne mangovo-jablkovu.